Andreea Marinescu, mamă pentru a două oară

Andreea Marinescu, mamă pentru a două oară
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Andreea Marinescu, prezentatoarea ştirilor Pro Tv de dimineaţă, schimbă din nou scutece. Prezentatoarea de la pupitrul şitiror este extrem de fericită după ce a devenit din nou mămică. Vedeta a adus pe lume, pe cale naturală, un băieţel, care a primit nota maximă din partea medicilor.

“Am născut la Maternitatea Polizu, unde domnul conferenţiar profesor doctor Nicolae Suciu şi echipa lui de oameni profesionişti au avut grijă ca atât eu, cât şi micuţul meu să avem toată atenţia şi grija de care am avut nevoie. Naşterea a fost foarte uşoară, iar familia noastră s-a mărit cu încă un băieţel pe care îl iubim nespus de mult! Marc Armin este guraliv ca mine şi a avut trei kilograme la naştere. A primit nota 10 atât de la medici, cât şi de la Vladimir, fratele lui, care este complet cucerit de Marc şi îi spune numai «adorabilul meu»”, a mărturisit Andreea.

Colegii din platoul Ştirilor Pro TV au felicitat-o pe Andreea şi i-au făcut câteva urări de bun venit şi micuţului Marc. Lavinia Petrea a fost printre primele care i-au transmis proaspetei mămici cuvinte frumoase. “Este eroina mea! A născut a doua oară natural, un băieţel perfect şi nu s-a plâns nicio clipă de nimic! Este o femeie puternică, ne-a confirmat asta încă o dată. Să fie sănătoşi. O iubesc şi o îmbrăţişez tare, tare!”, a spus blonda, şi ea mamă a doi copii.

Sursa: Click.ro

Citit 2535 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2017 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.