ANCA SEREA a crescut mult timp fără părinţi

ANCA SEREA a crescut mult timp fără părinţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Anca Serea are o familie numeroasă. Până la vârsta de 35 de ani a adus pe lume cinci copii şi pare că nu se opreşte aici. Motivul pare să provină din trecutul ei, din perioada adolescenţei, când a trăit multă vreme fără ambii părinţi. Anca a fost crescută doar de mamă, pe vremea aceea în Tecuci, iar aceasta a plecat la un moment dat să muncească în străinătate. Prin urmare, Anca, pe atunci având doar 16 ani, a trebuit să se întreţină singură şi i-a dus mare dor celei care i-a dat viaţă.

“Eu am fost crescută doar de mama mea. Mi-aş dori să fiu la fel de bună ca ea. Nu ştiu dacă sunt. Când aveam 16 ani, a plecat la muncă în străinătate pentru că şi-a dorit mai bine pentru noi. De Paşte cel mai mare cadou pentru noi era venirea mamei, o aşteptam mereu cu sufletul la gură, era tot ce ne doream”, a declarat Anca Serea în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”.

Copilăria, dar şi adolescenţa vedetei a fost una foarte grea, iar actualul ei soţ, Adi Sână, este uimit şi astăzi de faptul că a putut trece prin atât de multe greutăţi.

”Iubitul meu şi acum se minunează de faptul că am avut prima pereche de blugi prin adolescenţă, la o vârstă destul de mare, faţă de alţi copii”, a mai spus Anca Serea.

Vedeta susţine că acum se consideră însă o persoană fericită şi împlinită datorită familiei frumoase pe care o are.

”E o fericire pe care nu o poţi descrie în cuvinte. Simţi cea mai mare împlinire ca mamă atunci când ştii că oferi totul fără a cere absolut nimic în schimb”, a mai spus Anca Serea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 11322 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 12:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.