Cine o înlocuieşte pe IULIA VÂNTUR la Ferma Vedetelor

Cine o înlocuieşte pe IULIA VÂNTUR la Ferma Vedetelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sunt şanse mari ca Iulia Vântur să nu mai semneze cu Pro TV pentru a prezenta un nou sezon al reality show-ului Ferma Vedetelor. Iată cine se află pe banca de rezervă pentru a o înlocui. Iulia Vântur este aşteptată de public şi de reprezentanţii Pro TV pentru a prezenta noul sezon Ferma Vedetelor. Este însă neclară colaborarea acesteia cu postul TV.

Dacă zilele trecute se zvonea că românca ar veni din India pentru a filma, timp de două luni, în România, acum aflăm că sunt şanse mici ca acest lucru să se întâmple. Iulia ar fi prea ocupată cu proiectele profesionale din India şi din Emiratele Arabe Unite pentru a-şi permite să se rupă complet preţ de două luni şi a veni în România.

Reprezentanţii Pro TV au luat în calcul o variantă de rezervă, se pare. Conform Click, cea care ar putea prezenta noul sezon al emisiunii Ferma Vedetelor ar fi Nicole Stănesse, cea care a mai prezentat emisiuni la TVR şi Bake Off România la Pro TV. Anul acesta show-ul Ferma Vedetelor urmează să se filmeze undeva lângă Sibiu, iar printre vedetele participante se află DJ Wanda, Patrizia Paglieri şi Aneta Stan.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3593 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 12:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.