Spaţii pentru sport

Spaţii pentru sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tenis de câmp *

E vacanţă, e perioada concediilor… Pentru cei care vor să îşi petreacă timpul liber făcând sport continuăm să prezentăm alte locuri pentru ieşirile în aer liber.

După ce săptămâna trecută am discutat despre fotbal, începem astăzi cu tenisul de câmp. Oraşul nostru are o situaţie rezonabilă la numărul terenurilor de tenis, majoritatea fiind pe zgură. Motivul? Trăiască Combinatul!

Vă recomand arenele din vecinătatea Turnului de televiziune. Există nouă terenuri în aer liber (toate pe zgură) şi două în sală (suprafaţă rapidă).

Mai puteţi practica sportul alb pe strada Saturn (lângă staţia peco) sau la Complexul Sportiv al Clubului Dunărea (Grădina Publică).

Este ştiut faptul că acest sport este unul dintre cele mai costisitoare. Tarifele pentru închirierea unui teren, pe durata unei ore, pornesc de la 16 lei şi ajung până la 20 lei. În cazul în care nu deţineţi o rachetă şi câteva mingi, pot fi procurate de la administratorii bazelor.

Bowling şi tenis de masă

În condiţii bune vă puteţi delecta şi în cadrul unor meciuri de tenis de masă sau partide de bowling. Ambele sunt două sporturi cu tradiţie în Galaţi. La Clubul Voinţa (strada Saturn) - tenis de masa, iar vizavi găsiţi şi o sală pentru bowling. Cele două sporturi pot fi practicate şi la Clubul ICMRS (în apropierea Viaductului).

Probleme la sporturile de echipă

Cele mai mari dificultăţi le puteţi întâmpina dacă doriţi să jucaţi handbal, volei sau baschet. Problema lipsei sălilor, într-un oraş cu echipă de volei în Liga Campionilor, este arhicunoscută.

Totuşi, dacă sunteţi amatori, terenul sportiv de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” poate reprezenta o soluţie optimă pentru un baschet în aer liber. În rest, rămân ”disponibile” doar terenurile din curţile şcolilor şi liceelor.

Citit 1727 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.