Ghidul miresei - Machiajul perfect

Ghidul miresei - Machiajul perfect
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dragă viitoare mireasă, dacă vrei ca în ziua cea mare să rupi gura târgului, atunci nu rata sfaturile oferite de make-up artist Alexandra Chivu (Tina), fost model de succes al Zinei Dumitrescu, câştigătoarea a numeroase premii la concursuri internaţionale de make-up.

Tina le propune viitoarelor mirese un machiaj cu produse profesionale din Germania, Malu Wilz, rezistent la apă şi la orice temperatură. Deci nu-ţi face griji dacă vei lăcrima de emoţie când preotul îţi va aşeza cununiile pe cap sau dacă te vor trece valuri de transpiraţie la valsul miresei.

Corectarea imperfecţiunilor

Tina le atrage atenţia viitoarelor mirese să nu se oprească cu fardul şi fondul de ten la linia bărbiei, ci să coboare cu machiajul pe decolteu şi braţe, mai ales dacă poartă o rochie cu corset.

Braţele trebuie să fie perfect epilate şi uşor bronzate. Imperfecţiunile pe care le-aţi urât dintotdeauna - ochii bulbucaţi sau mici, nasul prea mare - pot fi ajustate cu un machiaj inteligent.

„De obicei, miresele preferă să renunţe la ochelari în ziua nunţii şi să poarte lentile de contact. Dacă poartă dioptrii cu minus, atunci pui mai mult fard pe pleoape ca ochiul să pară mai mare, dacă e plus pui lumină pe faţă şi nuanţe închise în exterior”.

„Pentru ochii bulbucaţi se folosesc farduri mate pe toată pleoapa. Dacă pleoapa e căzută, jonglezi cu două nuanţe una deschisă în faţa, una mai închisă spre arcade, estompându-se una într-alta”.

„În cazul unui nas mare, se lucrează cu două fonduri de ten, închis-deschis, important este ca nuanţele să se îmbine una într-alta să nu se vadă acea delimitare. Chipul miresei trebuie să fie fresh, natural”, ne-a explicat Tina.

Alte sfaturi, în pagina viitoare de Familie a „Vieţii libere”.

Citit 1124 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.