Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cea de-a XV-a ediţie a premiilor muzicale Radio România s-a desfăşurat în Sala "Mihail Jora" a Societăţii Române Radio, pe 24 aprilie, în cadrul unui concert-spectacol. Trofeele încrustate cu argint, devenite emblema acestor premii muzicale, le-au fost înmânate celor 15 câştigători, desemnaţi la cele 15 categorii muzicale propuse.

Într-o competiţie strânsă şi o companie selectă de voci masculine, precum Ştefan Bănică sau Smiley, gălăţeanul Florin Ristei a convins juriul să îi acorde trofeul pentru cea mai bună voce masculină din România. Astfel, la gala de decernare a premiilor pentru industria muzicală de la noi, oferite anual de postul public de radio, pentru performanţe în muzica pop, dance, folk şi pop-rock, Florin Ristei a ridicat deasupra capului cel mai râvnit trofeu naţional.

Pe Florin îl ţinem minte încă din perioada copilăriei, când fredonam cu încântare piesa "Dana". Mai târziu, artistul a revenit în atenţia publicului, câştigând concursul "X Factor" şi, apoi, emisiunea "Te cunosc de undeva".

Premiile Radio Romania răsplătesc, an de an, performanţele deosebite ale muzicii româneşti din anul anterior. Pentru premiile din acest an au fost nominalizaţi 35 de artişti şi 32 de piese şi albume.

Citit 927 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Mai 2017 18:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.