Gălăţeanul FLORIN RISTEI, cea mai bună voce masculină

Gălăţeanul FLORIN RISTEI, cea mai bună voce masculină
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cea de-a XV-a ediţie a premiilor muzicale Radio România s-a desfăşurat în Sala "Mihail Jora" a Societăţii Române Radio, pe 24 aprilie, în cadrul unui concert-spectacol. Trofeele încrustate cu argint, devenite emblema acestor premii muzicale, le-au fost înmânate celor 15 câştigători, desemnaţi la cele 15 categorii muzicale propuse.

Într-o competiţie strânsă şi o companie selectă de voci masculine, precum Ştefan Bănică sau Smiley, gălăţeanul Florin Ristei a convins juriul să îi acorde trofeul pentru cea mai bună voce masculină din România. Astfel, la gala de decernare a premiilor pentru industria muzicală de la noi, oferite anual de postul public de radio, pentru performanţe în muzica pop, dance, folk şi pop-rock, Florin Ristei a ridicat deasupra capului cel mai râvnit trofeu naţional.

Pe Florin îl ţinem minte încă din perioada copilăriei, când fredonam cu încântare piesa "Dana". Mai târziu, artistul a revenit în atenţia publicului, câştigând concursul "X Factor" şi, apoi, emisiunea "Te cunosc de undeva".

Premiile Radio Romania răsplătesc, an de an, performanţele deosebite ale muzicii româneşti din anul anterior. Pentru premiile din acest an au fost nominalizaţi 35 de artişti şi 32 de piese şi albume.

Citit 3136 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Mai 2017 18:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.