Gălăţeancă PREMIATĂ la Sanremo Junior (VIDEO)

Gălăţeancă PREMIATĂ la Sanremo Junior (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Gălăţeanca Alexandra Lupoae face parte dintre cei 18 copii talentaţi ai României, adunaţi din şapte oraşe ale ţării, care, sub coordonarea profesorului Viorel Gavrilă, formează grupul VIVOX, câştigătorul Trofeului GEF - Sanremo Junior 2017. Grupul VIVOX a fost desemnat marele câştigător la secţiunea internaţională dedicată şcolilor de muzică din întreaga lume, cu spectacolul „Diventare stelle” - „Stele în devenire”, un show muzical deosebit, care le-a mers la suflet spectatorilor şi juriului.

Alexandra este una dintre vocile minunate ale Galaţiului, pe care aţi putut-o asculta şi admira şi pe scena competiţiei „Next Star”, la Antena 1. În vara anului trecut, ziarul "Viaţa liberă" scria că, la vârsta de 12 ani, Alexandra - elevă la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galaţi, secţia muzică - pian, s-a calificat în finala Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare "Mamaia Copiilor", după ce în 2013 a câştigat, la acelaşi festival, împreună cu "Voces", trofeul secţiunii "Grupuri", iar în 2014 s-a calificat la secţiunea "Show".

Felicitări, Alexandra!

Sursa foto: Facebook

Citit 5819 ori Ultima modificare Marți, 09 Mai 2017 12:10

1 comentariu

 • postat de Maria Calin
  Miercuri, 10 Mai 2017 08:48
  Avem copii minuati,meritul fiind atat al lor,cat si a parintilor!Ne mandrim cu ei,numai ca ei sunt ajutati prea putin de stat sau de comunitatea in care traiesc! Felicitari,Alexandrei,grupului,,domnului profesor Gavrila,parintilor,pentru ca i -au ajutat sa ajunga unde sunt,dandu-ne si noua motiv de mandrie ca suntem romani!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.