Sarea cu aromă de vin

Sarea cu aromă de vin
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Când te gândeai că s-au inventat mai toate alimentele şi condimentele de care aveai nevoie, iată că mai apare unul la care probabil nu te-ai fi aşteptat: sarea cu aromă de vin. Sarea este unealta nelipsită din instrumentarul unui chef, vinul este incontestabil delicios, aşa că ce poate ieşi rău din această combinaţie?

O companie producătoare de sare şi un producător de vinuri şi-au unit forţele pentru a crea sarea infuzată cu pinot noir.

Superbele cristale violete desăvârşesc gustul unui preparat. Ingenioasa sare merge perfect cu ficăţei de pui în aspic, sfeclă la cuptor sau fructe de pădure cu burrata.

Sarea a fost inventată de Jacobsen Salt Co., în colaborare cu Willamette Valley's Grochau Cellars, s-a precizat pe gustarte.ro.

Citit 2685 ori Ultima modificare Joi, 01 Iunie 2017 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.