LOREDANA se pregăteşte pentru un festival de yoga

LOREDANA se pregăteşte pentru un festival de yoga
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Loredana se află în această perioadă, în vacanţă, în India. Este a doua experienţă de acest tip a vedetei, ea pregătindu-se de această dată inclusiv pentru un festival internaţional de yoga, al cărui ambasador este.

Loredana a revenit în India pentru o nouă vacanţă şi o nouă experienţă de neuitat. După ce anul trecut a vizitat Udaipur şi a făcut chiar şi baie în fluviul Gange, pentru purificare, aşa cum prevede tradiţia, de această dată artista vizitează Jaipur, supranumit Oraşul roz.

Spectaculoase sunt nu doar locurile pe care le descoperă, ci şi vestimentaţiile tradiţionale pe care le poartă îndrăgita artistă. Dovadă şi fotografiile pe care le-a postat pe paginile sale de socializare.

Odată revenită în ţară, Loredana va participa la un festival internaţional de muzică şi meditaţie, intitulat Daikini Festival, al cărui ambasador yoga este. Daikini Festival este primul festival unde comunitatea yoga va putea împărtăşi pasiunea desăvârşită fizică şi spirituală.

„Am început să flirtez cu yoga de mai mult timp, dar acum o fac mai intens. Te ajută să scapi şi de stres şi vă recomand şi vouă. Yoga în România a avut conotaţii negative, din cauza unor poveşti mai mult sau mai puţin adevărate. Cred că oricine ar trebui să facă dimineaţa „salutul soarelui”. Îmi place să combin yoga cu sport, pilates şi alergare”, a declarat Loredana Groza, conform Libertatea.

Citit 2747 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2017 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.