Tom Holland, dezamăgit de prima variantă a costumului Omului Păianjen

Tom Holland, dezamăgit de prima variantă a costumului Omului Păianjen
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ales pentru rolul legendar al Omului Păianjen după un casting obositor şi de durată, tânărul Tom Holland şi-a înscris numele pe lista interpreţilor de supereroi ai Universului Cinematografic Marvel (UCM).

Parcursul lui, de la primirea rolului, în 2015, până la filmările lui "Spider-Man: Homecoming", nu a fost însă lipsit de provocări. Una dintre acestea, povesteşte actorul, a fost să poarte o primă variantă a costumului Spider-Man, total incomodă şi nepractică. Se întâmpla la filmările pentru apariţia personajului său în "Captain America: Civil War", debutul lui Spidey în UCM.

“Prima dată când am probat costumul de Spider-Man am fost foarte dezamăgit. Pentru că era pur şi simplu prea mare pentru mine. Nu au avut timp să îmi facă propriul costum, aşa că a trebuit să îl port pe cel al dublurii mele pentru cascadorii din Civil War”, a explicat britanicul de 21 de ani. "Când l-am încercat, mi s-a părut un fel de costum de Spider-Man vechi, lăbărţat, atârnând”, a adăugat el. Lucrurile s-au schimbat însă destul de repede. “Odată ce te costumezi în Spider-Man, începi să te şi simţi ca supereroul, iar cel mai greu lucru este să realizezi că nu eşti, de fapt, Spider-Man”, a mai spus actorul.

(sursa: cinemagia.ro)

Citit 2051 ori Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 15:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.