Gadgeturi pe care să le iei în vacanţă. Inovaţii high-tech pentru plajă

Gadgeturi pe care să le iei în vacanţă. Inovaţii high-tech pentru plajă

În imagine, AquaVault
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Au fost lansate recent o mulţime de gadgeturi interesante, care îi ajută pe iubitorii de mare şi soare să se bucure de vacanţă fără a-şi mai face grijă că se aleg cu arsuri solare sau le sunt furate bunurile în timp ce se scaldă.

Iată câteva inovaţii, prezentate de go4it.ro, care le-ar putea fi utile celor care vor să se bucure cum se cuvine de soare şi de mare:

AQUAVAULT. Una dintre cele mai mari probleme pe care le au cei care merg singuri la plajă sau la piscină este faptul că sunt stresaţi că cineva le-ar putea fura lucrurile importante, precum telefonul sau tableta, pe care le lasă lângă şezlong. AquaVault este o borsetă care dispune de sistem de închidere cu cifru. Aceasta poate fi ataşată de elemente ale unui scaun, de ţevi, cureaua de la pantaloni, căruciorul copilului sau de alte obiecte. Dispozitivul este disponibil în două versiuni: una, mai compactă, din material textil, iar alta, din plastic. Materialul textil din care este realizată prima versiune este rezistent la tăieturi, astfel încât hoţii echipaţi cu un briceag sau cuţit să nu o poată tăia.

SUNSCREENR. Sunscreener este o cameră de mici dimensiuni, al cărei scop este protejarea celor care merg la plajă. Camera vede, cu ajutorul unui filtru UV special, porţiunile care nu sunt bine acoperite cu loţiune pentru ca utilizatorii să evite arsurile solare. Zonele de pe corp acoperite cu cremă apar negre prin vizorul camerei, iar cele omise au o tentă deschisă. Camera este rezistentă la apă şi praf, poate înregistra clipuri video de 30 de secunde şi are o autonomie a bateriei de aproximativ două zile.

EVAPOLAR 2. Este un dispozitiv interesant, finanţat cu succes pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Principala lui funcţie este cea de aparat de aer condiţionat personal, care poate fi aşezat în apropierea ta, pe masa de la terasă sau lângă şezlong. Dispozitivul foloseşte apa pentru a răcori aerul din jur. Aparatul mai are două funcţii: este umidificator şi purifică aerul. Are o aplicaţie dedicată pentru smartphone, prin intermediul căreia poate fi controlat. Aparatul de aer condiţionat consumă puţină energie şi poate fi alimentat de la priză, laptop sau power bank, prin intermediul portului USB cu care este prevăzut.

SNAPPYSCREEN. Un dispozitiv care poate fi instalat pe plajele private de către proprietarii acestora. SnappyScreen este o maşină despre care creatorii săi susţin că poate acoperi uniform cu loţiune de protecţie solară o persoană în doar 10 secunde. Dispozitivul dispune de un display tactil, prin intermediul căruia utilizatorul poate selecta factorul de protecţie solară al loţiunii şi înălţimea pe care o are. Apoi apasă ”Start”, iar câteva secunde mai târziu poate sta liniştit la soare.

SCORKL. Un echipament simplu pentru scafandrii amatori. Butelia se încarcă foarte repede, cu ajutorul unei pompe de aer şi al unui adaptor special. Potrivit producătorului, dispozitivul asigură suficient oxigen pentru a sta 10 minute sub apă. Având dimensiuni mici, echipamentul este ţinut în gură, fără a avea un ham sau alte sisteme de prindere. Poate fi încărcat şi direct de la un tub de oxigen convenţional. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

Citit 2275 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2017 13:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.