S-a măritat Gina Pistol cu Chef Scărlătescu?

S-a măritat Gina Pistol cu Chef Scărlătescu?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Reţelele de socializare au fost luate cu asalt de fotografii în care Gina Pistol şi Chef Scărlătescu apăreau ca doi proaspăt căsătoriţi, la cununia civilă. Însă chiar au semnat ei actele pe bune?

Gina Pistol, presupusa noua iubită a lui Smiley, s-a măritat cu Chef Scărlătescu, colegul ei de la "Chefi la cuţite", a fost subiectul despre care au început mulţi să comenteze pe reţelele de socializare, după ce au apărut fotografii cu cei doi în faţa ofiţerului Stării Civile, ca proaspăt căsătoriţi.

Ulterior, s-a aflat că gestul a fost făcut în urma pariului pe care Gina şi Scărlătescu l-au făcut acum ceva vreme: mai exact, că, dacă Cheful va slăbi un anumit număr de kilograme, ea îl va lua de soţ. Şi, cum Scărlătescu şi-a îndeplinit misiunea, a venit momentul ca Gina să îşi respecte promisiunea şi să se căsătorească cu el. Imaginile de la cununia civilă, desfăşurată în aer liber, au făcut înconjurul internetului, iar secvenţele vor putea fi urmărite în noul sezon al emisiunii "Chefi la cuţite".

A fost vorba, în realitate, de o glumă, o joacă pentru a atrage atenţia asupra acestui proiect. Cei doi nu s-a căsătorit în acte. "Măi oameni buni, sunt un om cu frică de Dumnezeu, nu am cum să am o relaţie cu fratele meu mai mare Scărlatescu… pentru că e "my brother from another mother (n.r. - fratele meu de la o altă mamă)". Aşadar, râdem, glumim, facem farse… însă, fiecare dintre noi are viaţa lui şi iubeşte… în altă direcţie! Până atunci… PEACE AND LOVE? Fiţi cu ochii pe "Chefi la cuţite", că să vedeţi cum reacţionează un burlac convins într-o astfel de situaţie", a  scris Gina Pistol, pe pagina ei de Facebook.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 7782 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 16:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.