Ce mănâncă Iulia Vântur în India, ca să fie în formă

Ce mănâncă Iulia Vântur în India, ca să fie în formă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Revenită în ţară pentru o scurtă perioadă, pentru a-şi reînnoi viza, Iulia Vântur a mărturisit cum decurge o zi obişnuită a ei în India, ţară unde locuieşte de câţiva ani buni. Iulia Vântur s-a mutat în India, unde locuieşte, se spune, alături de presupusul ei iubit, faimosul actor de la Bollywood Salman Khan.

Românca născută în regiunea Moldovei a trebuit, cu această ocazie, să îşi schimbe stilul de viaţă şi să se adapteze la modul de trai al localnicilor. Şi-a schimbat inclusiv regimul alimentar.

Prezentă într-o emisiune la Smart FM, Iulia a povestit cum decurge o zi obişnuită a ei. Micul dejun: mănâncă papaya şi omletă uşor picantă. Merge la sală şi la pilates. Apoi, la întâlniri. Revine la pilates. Seara, cum indienii nu iau cina în mod clasic, stă la vorbă cu prietenii, la un pahar de vin, urmând ca imediat înainte de culcare să mănânce.

"De obicei, gătesc acasă, dar dacă vreau să mănânc occidental, merg la restaurant şi îmi place să mănânc pui cu orez, lipie cu condimente, brânză cu spanac, peşte - fish curry, legume - lady fingers, care sunt foarte bune, date prin ulei, fasole păstăi. Condimentele folosite sunt curry, sare. Au şi vinul lor, se numeşte Sula. Folosesc apă de cocos - coconut water. Mi-am propus să beau în fiecare zi, mai ales că e cineva care vinde în faţa porţii", a povestit Iulia Vântur.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3352 ori Ultima modificare Vineri, 27 Octombrie 2017 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.