Mame bune şi nebune 2, despre dărâmarea normelor sociale

Mame bune şi nebune 2, despre dărâmarea normelor sociale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Producătorii filmului “Mame bune şi nebune” (2016) erau convinşi că au realizat un simplu film haios, dar au fost uimiţi sa vadă vânzările de 180 de milioane de dolari la nivel mondial. Mame din toate generaţiile au luat cu asalt sălile de cinema pentru a viziona "Mame bune şi nebune" şi pentru a se bucura de o seară în oraş alături de prietenele lor, libere de responsabilităţi. Filmul a rezonat cu mamele din lume şi a devenit „manualul” în jurul căruia s-au adunat o mulţime de mame.

Ceea ce au reprezentat actriţele din rolul principal Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) şi Carla (Kathryn Hahn) a fost ideea de libertate. Libertatea de a o da în bară. Libertatea de a da greş chiar dacă faci tot ce îţi stă în putinţă. A fost o reală uşurare să vezi onestitatea rolului de mamă reprezentată pe marele ecran prin "Mame bune şi nebune", iar acum "Mame bune şi nebune 2" are premiera pe marile noastre ecrane.

“Mame bune şi nebune 2” ni le înfăţişează pe cele trei mame împovărate şi subapreciate în timp ce se revoltă împotriva provocărilor şi aşteptărilor „Ligii Campionilor” pentru mame: Crăciunul. De parcă crearea unei sărbători perfecte pentru familiile lor nu era de ajuns, acum mamele trebuie să jongleze cu întreţinerea atmosferei de Crăciun şi cu găzduirea şi distrarea propriilor mame. Mamele noastre nebune primesc o vizită de sărbători de la propriile lor mame.

“Mame bune şi nebune 2” reuneşte dinamica echipă din “Mame bune şi nebune”: scenariştii/regizorii Jon Lucas şi Scott Moore, împreună cu producătoarea Suzanne Todd.

Trio-ul „mortal” format din Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathryn Hahn, în rolurile Amy, Kiki şi Carla, revine pe marele ecran în "Mame bune şi nebune 2". De această dată, mamele noastre nebune primesc o vizită de sărbători de la propriile lor mame, jucate de Cheryl Hines (mama lui Kiki), Christine Baranski (mama lui Amy) şi Susan Sarandon (mama Carlei).

Scenariştii/Regizorii Jon Lucas şi Scott Moore şi producătoarea Suzanne Todd au simţit faptul că publicul îşi dorea mai mult de la acest trio nebun de femei, după lansarea Mame bune şi nebune. În legătură cu lucrul la partea a doua, Moore spune: „Atunci când am început să ne gândim la ce să facem cu partea a doua şi să vorbim despre Crăciun, ne-am simţit la fel. Nu e ca şi cum urăşti Crăciunul, tuturor le place Crăciunul, dar câteodată devine totul copleşitor”.

Sursa: cinemagia.ro

Citit 2578 ori Ultima modificare Luni, 27 Noiembrie 2017 17:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.