Să fim sănătoși!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Premierul "general" al României a fost la Bruxelles ca să încerce sărmăluțele de sărbători ale madamei Ursula. Nu ne-a spus dacă i-au plăcut, le-a înghițit cu forța și a tulit-o. Fotografia cu cei doi, pe un hol ca de navă spațială, vorbește totuși mult și bine: Ciucă al nostru stă în poziția turnului din Pisa, ușor aplecat în față. Nu mult, doar câteva grade. Iar Von der Leyen, la cum ține mânuțele în dreptul abdomenului, pare să-i transmită următoarele: "Să nu se mai întâmple, da? Că vă ia mama lu' certificatul înverzit!"

* La final, în parcare, șeful guvernului de la București s-a dat mare. A vorbit cu sinele: "Ce să zic, nu-i nicio șmecherie nici cu ăștia. Putea să mă sune cucoana să trec repede pe sectoare și aș fi priceput din prima, că am experiență. Am bătut drumul degeaba ca să-mi arate cum trebuie să stea cearșaful pe un pat bine făcut. Sare banul pe el ca Marius Urzică, în vremurile bune, pe trambulină." Chestii cazone, nu le știe toată lumea.

* Se întreabă unii cât costă Revelionul pe Valea Prahovei. Un sejur la un hotel de patru stele din Sinaia este mai scump decât în Austria. Da, dar în țara lui Mozart ai voie să petreci numai tu cu tine. Sau ceva în genul acesta. O ieșire are cu adevărat "glamour" dacă poți să-i împărtășești cuiva sentimentele trăite. Poza cu farfuria aruncată pe Instagram și-a pierdut din valoare, e vetustă, cum se spune în offline.

* Din destăinuirile lui Ion Țiriac. Sunt proaspete: "Plăcerea mea este de a vâna. De 40 de ani merg în Africa, pandemia m-a prins în Namibia." Iar fariseii îi ceartă pe românii care își sacrifică porcul în bătătură. Hait! Ori poate că vestitul miliardar împușcă antilope gnu 3D, scoase la imprimantă, și m-am pripit cu concluziile...

* Se înghesuie nutriționiștii să ne sfătuiască înainte de sărbători. Zice-se că e o regulă de aur pe care e obligatoriu s-o respectăm: "Aperitivele dimineața, ciorba și sarmalele la prânz, iar friptura și cozonacul seara." Alcoolul este scos din ecuație, înseamnă că e vorba de nutriționiști norvegieni.

* Fiind ultima dare de seamă înainte de marea sărbătoare, vă rog să fiți și să fim sănătoși. Crăciun la foc mic, trăit intens!

Citit 830 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.