Pig Brother și cocina televizuală

Pig Brother și cocina televizuală
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Stimați telespectatori, dragi consumatori de conținut îndoielnic, bine că v-am mai găsit la o nouă emisiune veche de divertisment și chiloțăreală! Profităm de ocazie, pentru a face o întrebare de relativ bun-simț monstruos și văz enorm: Ce-a fost mai întâi, șoul vopsit, găina Iuliei Albu, puiul viu al lui Cristoiu sau TVR?!

Dragă Cititorime, te anunț cu nedisimulată emoție că Televiziunea Română se află în negocieri pentru cumpărarea celebrului șou controversat „Big Brother”. Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu, fac precizarea că „Big Brother” este o emisiune, pardon de eufemism, în care concurenții sunt lăsați să coabiteze și sunt filmați non-stop. Scenele de artă... Scuzați derapajul!... Deci scenele de ceartă sau de sex incert și semi-explicit sunt nelipsite din acest așa-zis program de divertisment, care a mai violat bunul-simț televizual, cu ani în urmă, la o televiziune comercială privată. Întrerupem firul narativ, pentru o pauză duplicitară:

„ - O, domnule pastor, dar cum faceți de aveți dinții din față așa de albi și strălucitori? Cumva... vă spălați cu pastă de dinți și măsele de minte de aia mișto?!

- Mă iertați, dar eu nu sunt pastor și nici castor, ci fratele mai mare al unuia dintre cei 15.000 de angajați de la tevereu’! Am venit să le aduc sendvișuri celor 17 rude ale mele.

- 15.000 de angajați?! Glumiți?! Eu știam că cei 15.000 sunt specialiștii în nimic ai lui Emil Constantinescu.

- Așa știam și eu, însă lucrurile s-au mai schimbat, viața merge înainte, Busu e la Meteo, Boboneti Sandu prezintă Horoscopul în funcție de zodie, iar Bode doarme pe bancheta din spate, de o săptămână, cu telecomanda-n mână”.

Aud că producătorilor șoului „Big Brother” le va fi destul de ușor să realizeze castingul: e de ajuns să-ntrebe, la întâmplare, pe holurile de la TVR, ce face LENEA. De restul se ocupă Bebe Sexologul.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

 

 

 

Citit 1958 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.