Legile Educației vor fi predate la Școala Vieți

Legile Educației vor fi predate la Școala Vieți
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Așa cum Ana și-a permis obrăznicia ca să ”aive” mere, tot așa și Monica. Ce?! A, scuzați! Monica Anisie a fost ministru. Al Educației.

Vă rog respectuos și oneros să-mi iertați exprimarea analfabetică de început, dar, pentru că sunt la început de drum și teldrum, m-a copleșit în așa hal doamna Monica Anisie, de n-am mai știut pe unde să-mi scot cămașa cunoștințelor gramaticale!

Doamna Monica Anisie, care este și profesor de limba cât de cât română, președinte al Comisiei de Învățământ din Senat, a vorbit, luni, despre Legile Educației, făcând o gafă frumoasă de o subtilitate retorică aleasă: „Aceste legi este despre viitor”.

Puteam să jur că așa este! La urma urmei, unde este legi, n-are cum să fie și tocmeli, pentru ca astea nu prea se suportă între ele. Personal, mi se confirmă o bănuială mai veche de-ale mele (pardon!). Și-anume că Legile Educației trebuie ca să ne uităm noi la ele, după ora 12 noaptea, cu dezacordul gramatical al părinților, dar cu volumul mic, ca să nu creadă vecinii că n-am fost la școală, când eram un pic mai mici.

Pe vremea în care era ministru al educației precare, Monica Anisie stătea în castă, ca indienii îngrijorați, ca să salveze vieți, cât și Școala ”Vieți”, în contextul pandemiei. Că dânsa a fost ministru în vremea pandemiei, când în școli, conform observației domniei sale, se punea pepsiglas. Ca să nu strănute copii cu 3 de „i”, în văzul lumii și în auzul ei. Pepsiglasul este o invenție a doamnei Monica Anisie. Pepsiglasul n-a fost omologat la OSIM, din cauză că, în ziua în care Monicăi i-a venit ideea, șeful de la OSIM era plecat la munte, ca să se relaxeze restricțiile.

Vă reamintesc, tot pe această cale, că, potrivit revelației futuriste a Monicăi Anisie, „aceste legi (ale Educației) este despre viitor”. Motiv pentru îndrăgitele prevăzătoare profetice Vanessa și Mellisa din zona Capitalei de a-și anunța publicul însetat de predicții că, de azi înainte, domniile lor vor ghici atât viitorul simplu, cât și subjonctivul, dar mai ales prefectul compus.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1627 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.