A fost odată Cannes povești...

A fost odată Cannes povești...
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Judecătorii din România sunt în grevă și nu prea. Sau, cum spun intelectualii, judecătorii fac un pic de grevă. E bună și asta la ceva. Judecătorii din țara noastră sunt negri de supărare. Din cauza pensiilor mai mult sau mai puțin speciale. Atât de negri de supărare sunt judecătorii, încât au lansat episodul-pilot al serialului "Piedone africanul", în care personajul principal scapă de pârnaie.

Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din închisoare. Ca-n filme, pardon de clișeu! Printre regretele fostului și viitorului primar de sector se află și acela că n-a apucat să-și mai schimbe o dată numele de scenă cinematografică, înainte de a ieși de la Mititica. I-ar fi plăcut să iasă din pârnaie nu musai ca Piedone, ci ca Tarzan. Sau măcar ca Mărgelatu, mai ales că a învățat să spargă semințe, de față cu toată lumea.

Luată prin surprindere de eveniment, presa a anunțat că a fost eliberat Cristian Tudor Popescu Piedone. Un fel de CTP, varianta de cinema.

Legat de eliberarea fostului primar de sector, Stiripesurse a titrat: "Piedone, dezvăluire făcută jurnaliștilor. Ce va face cu barba care i-a crescut în pușcărie". Păi, ce să facă Piedone cu barba care a crescut, o va da la școală, nu?! Că așa face orice om responsabil.

* Patronul unui restaurant din California a angajat un bărbat, care, pretinzând că este preot, i-a "spovedit" pe angajați, astfel încât patronul să afle dacă aceștia întârzie la serviciu sau dacă fură de la locul de muncă. Falsul preot a fost dat de gol de propria-i ignoranță. În timpul așa-zisei spovedanii, unul dintre angajații restaurantului l-a întrebat pe "sacerdot" dacă a aflat că "dascălii" din România sunt în grevă generală.

* Reputatul site ezoteric romaniatv.net a scris: "Află cum ești, în funcție de partea corpului pe care o speli!". Încă mă gândesc dac-ar trebui să plec în excursie la Săpoca sau la Socola. Deocamdată, am ales soluția de compromis, ca să scap, cumva, de șocul posttraumatic. Azi, mă duc la croitorul de familie, să comand o cămașă specială, în funcție de zodia soției. Și mă refer la soția croitorului. Este vorba de o cămașă cu horoscopul și ascendentul la spate.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1576 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.