"Somnoroase Păcălele", de Marcel Eminemscu

"Somnoroase Păcălele", de Marcel Eminemscu
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

* Emoții ca la intrarea aeriană și maritimă în Schengen n-am mai avut de pe vremea în care era cât pe ce să câștig de 8 ori suma depusă la Caritas. Nici dacă mă duceam la doamna Carmen Hara să-mi citească de extaz în funcție de zodie nu pățeam sentimentul ăsta. Recunosc, a contribuit și vestea că domnul Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, s-a dus la aeroportul din localitate pentru a-i întâmpina pe "primii pasageri Schengen" sosiți în România pe calea aerului precum mana cerească. În loc să aplaude la aterizare, pasagerii Schengen i-au strigat lu' Flutur: "Să trăiești, nea Traiane! Mai lasă băutura, bre, că se sperie oile alea caligrafice, de-or să creadă turiștii Schengen că ciobanii e analfabeți mangă!"

* Nici Iohannis n-a scăpat de emoția aeriană a intrării în Schengen. Că nu se poate explica teologic cum de-a intrat el în lăcașul de cult, de Paștele catolic, cu crosa de golf. Asa se-ntâmplă când amesteci bucuria Învierii cu extazul laic al intrării în spațiul sacru al zonei Schengen. Slavă Domnului că Iohannis n-avea schiurile la el!

* Un copil de 13 ani din Huși, județul Vaslui, a sunat la 112, ca să anunțe că a fost sechestrat, apoi le-a spus polițiștilor că a fost o glumă.

Așa de tare l-a zăpăcit pe copilaș farsa pe care i-a făcut-o tatăl său, cu o zi înainte de 1 aprilie, încât ăsta micul a ținut morțiș să-și ia revanșa. Cu o mină de adult responsabil, tatăl i-a zis copilului că rachiul din sticlă i-a fost băut de câine. Când, de fapt, el îi ascunsese sticla, pe motiv că vrea să-l păcălească. În Huși, genul ăsta de umor infantil nu e gustat de toată lumea.

* Dezamăgit de prezența Păcănelelor în localitatea-i natală, un tânăr din Ilfov le-a scris celor de la CEDO o depeșă, în care reclamă lipsa de moralitate a premierului României, care promisese că scoate Păcănelele în afara aglomerărilor urbane. De fapt, tânărul de 18 ani din Ciorogârla era așa de supărat c-a pierdut la Păcănele, încât a dat foc barului în care se află aparatele, doar ca să-mi răpească mie iluzia unei păcăleli.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1416 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:08

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro