Îi doare în PLR

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bombonel a serbat Ziua Naţională cu o căciulă pe post de perucă. S-a fotografiat în buricul Bucureştilor (au, buricul, iertaţi-mi gluma nevinovată!) şi a urcat poza pe blog. Apropo, fostul deţinut şi-a dat jos barba, mă rog, nu se vede în imagine unde şi-a depozitat-o...

* Ce invidios trebuie să fie nen-tu Felix pe postarea lui Adelu! Deşi cred că gelos e termenul potrivit.

* Ponta a anunţat şi ieri că nu va mări nicio taxă în 2015. E drept, la cât va prinde el din anul viitor în fotoliul de premier, îşi permite o asemenea promisiune.

* UNPR, PC şi PLR vor avea câte două ministere, anunţă acelaşi nefericit prim-ministru. Nu înţeleg cine este PLR în ecuaţia asta... Aaa, mi-am dat seama, e formaţiunea politică pe care, mai mereu, o doare undeva. Exact în PLR.

* Dan Petrescu, antrenor de fotbal angajat la un club arab pe trei milioane de dolari anual, a fost dat afară. Habar n-am dacă avea şi bonuri de masă, ideea e că nu-i de dorit să-l vezi pe om, în ditamai luna cadourilor, la coadă la Forţele de Muncă.

* Iată cum reuşeşte Victor Ponta să-i poarte ghinion şi reputatului tehnician căruia i se zice Bursucul! Nu putea să găsească altă zonă de pe glob pentru satisfacerea concediului post-electoral?

* SUA îi felicită pe moldoveni pentru alegerile parlamentare de duminică, dar îşi exprimă îngrijorarea privind excluderea din cursă a partidului Patria cu câteva zile înainte de vot. Înainte de a rezolva şi alte probleme, pe cine fac ăştia moldoveni, mă?

* Ce iarnă neprietenoasă! Pe lângă faptul că e greu şi pe palierul dinainte stabilit (funcţionează metoda calendarului de câţiva ani), acum a trebuit să dea cu fulgi şi în noiembrie. Numai autoritate să nu fii... Sărăriţelor, spuneţi şi voi ceva!

* Raportat la puterea de cumpărare, România se numără printre ţările cu cea mai scumpă benzină din lume. Carevasăzică, tot produs de lux se numeşte cocteilul Molotov.

Citeşte şi: Maşina din sufragerie

Citit 885 ori Ultima modificare Marți, 02 Decembrie 2014 16:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.