Curat murdar, coane Vasile!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Poliţiştii dintr-o federaţie intitulată Alexandru Ioan Cuza au protestat ieri în faţa Ministerului de Finanţe, scandând, printre altele, fără corupţie în sistem! Uau, dar există aşa ceva, de unde corupţie într-o branşă atât de bine văzută, cu haine atât de frumoase? Vorba lui Dem Rădulescu, nu mai ţin minte filmul - aceste cuvinte ne doare!

* Cadrele ieşite ieri să facă scandal şi-au legat şi lanţuri de picioare, vorba aia - dacă tot se urnesc televiziunile să ne filmeze, de ce să nu le dăm nişte ipostaze mişto? De fapt, lanţul legat de picioare ar trebui consacrat drept protestul regulamentar pe timp de iarnă. Vara, categoric, merge să zbieri cu parasolarul pe freză.

* Apropo de Finanţe. Am zărit-o pe domnişoara Petrescu de la ministerul MTO, se holba la defilarea de 1 Decembrie, iar ea arăta exact ca o madam ministru: avea căciuliţă de bebe pe tărtăcuţă, era rujată ca fetele de pe centură (prea mult pentru o distinsă nemachiată, surprinsă de camerele TV mai mereu cu cearcăne) şi se înghesuia în Mircea Duşa, probabil că nu-şi luase maieul pe ea. Greu la deal cu miniştrii mici...

* Buldogul Blaga, mâna dreaptă sau a doua mână stângă a noului preşedinte al României, povesteşte că l-a sfătuit pe Iohannis să-şi ia numai oameni curaţi pe lângă el. Bună povaţă, ai paria că Vasile e un bunic de gaşcă, dar nu înţeleg de când ne permitem asemenea intimităţi. Cine vorbeşte despre oameni curaţi?

* Conform unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, paginile reţelelor de socializare aparţin domeniului public, aşa că grijă mare ce postaţi pe Facebook! Mă întreb ca blegul dacă pozele cu pisici pot fi incriminate...

* Evident, unii vor merge mai departe cu întrebarea - de ce trebuie să răspund pentru nişte poze şi propoziţii simple urcate pe reţeaua de consumare a energiilor? Iote, pentru că dacă unul te înjură de mamă pe Facebook, nu visezi că ai fost suduit, ci chiar s-a întâmplat infracţiunea. Una e să fii cinic în exprimare (ai putea câştiga fani), alta e să te numeşti ţopârlan.

Citeşte şi: Îi doare în PLR

Citit 825 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Decembrie 2014 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.