Ţiriac cu fainoşag

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Darius Vâlcov, ministrul delegat pentru Buget, a anunţat că în proiectul de buget pe 2015 este propusă scăderea TVA-ului la 9 la sută pentru toate produsele bio. Carevasăzică, tochitura de mistreţ, laba de urs şi ostropelul de dropie nu-i vor mai chinui din punct de vedere financiar pe amărăşteni. Bravo, mă, dar să umblaţi şi la leasinguri, că aş vrea să-mi iau Bugatti cu un girant bolnav!

* Aşa, nene, alimentele cu E-uri să rămână scumpe, să nu ne permitem să le cumpărăm! Lasă că te-oi vedea eu, nea Ioane Ţiriac, dacă o să-ţi mai iei pateu cu fainoşag...

* Se aude că gălăţenii riscă pe bune să rămână în ger în prag de sărbători, CET-ul ameninţând că va bloca robinetul de căldură. Avertismentul a fost dat şi anul trecut, însă a fost pus în practică doar câteva zile. Poate că va fi ca anul trecut, dar, gândindu-mă cu responsabilitate la basmul Petrică şi lupul, nu pot să nu remarc cât de mult a crescut în douăsprezece luni dihania care se îndoapă cu leşuri. Doamne fereşte!

* Agenţia de presă Mediafax a publicat o fotografie la limita vulgului - preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este surprins cu cel puţin un deget mijlociu în ipostaza erecţiei, la doi paşi de dindărătul exacerbat al cucoanei Elena Udrea. Iar privirea bravului flăcău de Oltenia e imortalizată fix pe bunătăţile deja evocate ale adversarei politice. Cine credeţi că s-a supărat şi, mai ales, pe cine? Nuţi, pe agenţia de presă, cum că aşa ceva nu se face, că de ce a dat publicităţii o asemenea obrăznicie... Păi, vorba băieţilor de la bloc - mă refer la băieţii printre care îmi curgeau mucii la începutul anilor ’90 - Lenuţo, Valerică, luaţi-vă o cameră, mă! Mediafaxul tocmai ce a deranjat o tentativă de acuplare.

* Bună pentru România? Aşa o fi, dar pare să fie bună şi pentru Zgonea. Doar n-o fi eunuc.

* Cetăţenii oraşului Slobozia au dezvelit o statuie a lui Mihai Viteazu care nu prea seamănă cu niciun domnitor. Ci mai degrabă cu Moş Crăciun. Dar cine a zis că există Mihai Viteazu?

Citeşte şi: Curat murdar, coane Vasile!

Citit 875 ori Ultima modificare Joi, 04 Decembrie 2014 16:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.