Ce căuta tigrul lui Cămătaru în Africa?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mă întrebau nişte conaţionali arşi de soare dacă Ursul de Argint câştigat de Radu Jude la Berlin ar fi bun de dus la centrele de colectare a fierului vechi. Răspunsul este afirmativ, dar mai lăsaţi-l o vreme să prindă rugină!

* Pe numele Elenei Udrea a mai aterizat o cerere de arestare, ea fiind deja la cuşcă pentru o perioadă de 30 de zile. Prin urmare, avantajos ar fi fost ca priponirea starletei să se deruleze în modul, matematicienii ştiu de ce.

* Fosta blondă de la Cotroceni se pregăteşte de activităţi gospodăreşti prin celula închisorii - e mucegăită, mizerabilă, ce mai, nu corespunde cerinţelor unei doamne veritabile. Pentru ce a murit, nene, Elena la Revoluţie, ca să-i cadă tencuiala în cap în beciurile Poliţiei? Ea are nevoie de o condamnare definitivă... Aoleu, divaghez, ba chiar nu mai ştiu ce voiam să scriu.

* Emisiunea falselor celebrităţi de la Pro TV, Sunt-celebru-aşa-şi-pe-dincolo, e promovată asiduu pe toate căile, însă băiatul care scrie textele a avut note proaste la orele de zoologie (era să-mi iasă zootehnie), altfel nu înţeleg de ce ne minte că actorii acestui reality-show vor fi pândiţi de diverse pericole, maimuţe, lei, crocodili, tigri. Ce să caute bieţii tigrişori în Africa, nu cumva au fost furaţi din curtea fraţilor Cămătaru?

* Monica Iacob Ridzi, o altă femeie cinstită din guvernele Băsescu-Boc, a încasat ieri cinci ani cu executare pentru abuz în serviciu, o bagatelă. De fapt, scorul este 2-2, adică Gabriel Sandu şi Adriean Videanu versus Udrea şi biata Moni din Valea Jiului. Situaţia nu poate rămâne aşa, abia aştept să văd cine va înclina balanţa.

* O companie de turism din Rusia organizează excursii în zonele de conflict din Ucraina, acolo unde nu e loc de trucaje, de efecte speciale. Ce rost are să pierzi vremea pe la cinema, să te păcălească bebeluşul de plastic al lui Bradley Cooper? Ideea este că nimeni nu garantează biletul de întoarcere.

Citit 679 ori Ultima modificare Luni, 16 Februarie 2015 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.