Laptele şi cornul. Perfect bărbătesc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vanghelie, în arest. E nume de tablou, miroase a vopsele ieftine, pictorul şi-a cam bătut joc de muză. L-am văzut scos pe sus, încătuşat, amărât, Doamne ce milă mi-a fost de domnia sa! Şi nu-mi vine a crede că cele 90 de milioane de euro luate drept şpagă erau autentice - poate că era vorba de fişicuri decupate din Evenimentul Zilei şi Adevărul, publicaţii din care primarul de sector oricum nu putea scoate altceva. Cine să-i citească?

* Oana lui Marean a anunţat în faţa presei că este însărcinată, deci că proaspătul reţinut va mai avea un copil, mai exact un băiat. Dacă el va zăbovi pe după uşile de oţel, va mai avea şi ea un băiat.

* DNA-ul cere arestarea lui Dan Şova, însă este nevoie de votul Parlamentului, exact ca în cazul lui Udrea, Vosganian şi Borbely. Scorul este 2-1 pentru scăpaţi, doar Elena pupând buricul rece al beciului. Pariez că nici Dănuţ, tizul meu, nu va fi predat în mâinile păroase şi hapsâne ale mascaţilor. De fapt, la ce figură are, pe Şova nici n-ai cum să-l aduci fără tutore în faţa instanţei.

* O elevă de clasa a III-a din Arad a găsit o lamă de ras în cornul primit prin program guvernamental. Şi să te mai plângi de-a-n boulea că produsele de patiserie din România (şi mă refer la cele livrate şcolarilor) nu conţin nicio cremă... Iată, cornul arădean are rahat. Un rahat de lamă, posibil ruginită, dar o vedem şi este.

* Consider că schema din cornul şcolăresc ar fi fost o glumă destoinică în eventualitatea în care i s-ar fi adresat domnişoarei Conchita Wurst, ultima câştigătoare de Eurovision.

* Laptele şi cornul, program guvernamental. Perfect bărbătesc. Totuşi, parcă era la modă situaţia de lumbersexual, adică masculul cu barbă serioasă...

* Un român a vrut să scoată din Marea Britanie un pitic infractor într-o valiză. Piticul ne este compatriot până la capăt - a spart o benzinărie, nişte locuinţe, a clonat carduri. Esenţă de tâlhar. În recipient mic, se înţelege.

Citit 743 ori Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2015 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.