Eclipsă de bunăstare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Astăzi ar trebui să ne bucurăm de eclipsă. De 38 la sută eclipsă, nici măcar asta nu vine întreagă. Şi-o fi băgat nasul şi aici domnul Darius Vâlcov? E drept că suprapunerea Soare-Lună se vede mişto şi din cimitir.

* Dacă va fi ceaţă sau ne vom trezi cu o pătură de nori, eclipsa se amână. Sau se va ţine în sală. Eu voi da vina pe Spiderman, pe ăla care a apărut în emisiunea lui Dan Negru.

* În schimb, e perfect vizibilă eclipsa de bunăstare. În toată ţara, nu-ţi trebuie observator astronomic. E adevărat, m-a mişcat lamentaţia lui Victor Ponta, care a spus că salariile românilor sunt foarte mici. Ce nas bun are, îi miroase deja a campanie!

* Galaţiul rămâne capitala drogurilor, ba chiar îşi consolidează poziţia. După nenumăratele ştiri cu elevi de liceu picaţi în plasa bandiţilor, citesc că procurorii DIICOT şi ofiţerii de poliţie judiciară au făcut ieri percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări specializate în traficul de stupefiante. Bine că n-avem nici pod şi nici tunel, altfel ar fi fost nevoiţi ăştia să-i alerge până peste Dunăre şi înapoi!

* Barza de la Schitu Goleşti, mutată prin ordin ministerial, refuză cu obstinaţie noua locuinţă. Probabil că e nostalgică după guvernările Boc şi o fi aplicat la programul Prima Casă, al doilea stâlp.

* După ce s-a burzuluit la nişte concurenţi în emisiunea românilor care îşi dau talente, romanciera de cămară Mihaela Rădulescu este atacată din toate părţile. Anumite site-uri destinate gospodinelor sincere se întreabă dacă noua parteneră a austriacului care s-a aruncat de pe acoperişul planetei va rezista acestei campanii denigratoare. Eh, mă tem că totul a fost prevăzut din timp. Pro TV-ul avea nevoie de un marketing agresiv pentru show-ul relansat acum o săptămână, ş-apoi mi-e greu s-o văd pe Andra, o altă prezentatoare a emisiunii, tăvălindu-se prin făină sau sărind la gâtul amatorilor de talente. Aşadar, decât s-o plângi pe Răduleasca, mai bine îi citeşti cărţile! Sper că-mi permiteţi această glumă lugubră.


CITEŞTE ŞI: Asfaltule, să-ţi fie ţărâna uşoară!

Citit 602 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2015 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.