Cu ajutorul tinerilor social-democraţi, sărbători mai frumoase pentru familii nevoiaşe

Cu ajutorul tinerilor social-democraţi, sărbători mai frumoase pentru familii nevoiaşe
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Tinerii social-democraţi le-au făcut sărbătorile mai frumoase unor copii şi adulţi din Galaţi, cu care soarta nu a fost prea generoasă şi al căror trai de zi cu zi reprezintă o adevărată luptă pentru supravieţuire, un trai plin de lipsuri şi de griji.

În prag de Crăciun, aproximativ 30 de tineri ai Tineretului Social Democrat (TSD) le-au oferit o surpriză frumoasă unei bunici care îşi creşte singură, din pensia sa de doar 600 de lei, cei cinci nepoţi minori, cu vârste cuprinse între şase şi 15 ani. Tinerii le-au dăruit fructe, dulciuri, detergent şi alte lucruri necesare familiei. De cadouri a avut parte şi o altă familie nevoiaşă din oraş - o mamă şi cei doi copii liceeni ai săi, a căror casă a ars, în urmă cu ceva timp, şi care acum trăiesc într-o singură cameră. Tinerii social-democraţi le-au oferit un cuptor electric, pentru ca mama să le poată găti copiilor săi, întrucât nu are gaze, dar şi fructe, dulciuri şi nu numai.

„Ne bucurăm că am reuşit să le oferim acestor oameni bucurie şi să le vedem chipurile zâmbitoare. Le mulţumim domnilor preşedinţi Nica şi Popa, care ne-au susţinut întotdeauna”, spune Dragoş Magearu, preşedintele TSD. Potrivit lui Costel Gafton, preşedintele executiv al organizaţiei, tinerii social-democraţi nu sunt la prima acţiune de acest fel. An de an, tinerii le fac sărbătorile mai frumoase gălăţenilor care se confruntă cu probleme.

Citit 4595 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 00:49