Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Până pe 20 februarie, Primăria municipiului Galaţi aşteaptă ofertele în cadrul achiziţiei publice lansate ieri pentru "Sterilizarea câinilor de rasă comună şi metişi cu stăpân". Valoarea estimată a contractului este de 129.000 de lei fără TVA. Oferta câştigătoare va fi cea cu tariful mediu cel mai mic, în condiţiile în care, la stabilirea valorii estimate, s-a avut în vedere un tarif mediu de 150 lei fără TVA/câine.
Anul trecut, achiziţia publică organizată de municipalitate în acest scop a fost câştigată de Cabinet Medical Veterinar Ştefan Mihaela-Veronica, cu un tarif de 80 de lei fără TVA pentru sterilizare mascul şi 140 lei fără TVA pentru sterilizare femelă. Din păcate, interesul posesorilor de câini pentru sterilizarea gratuită a patrupedelor a fost aproape inexistent. Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, medicul veterinar a refuzat să mai încaseze vreun ban, după ce a sterilizat doar 27 de câini. Rămâne de văzut dacă măcar acum facilitatea oferită de Primăria va avea mai mult succes.

Citit 1419 ori Ultima modificare Luni, 12 Februarie 2018 18:10

1 comentariu

 • postat de Galatean Marți, 13 Februarie 2018 12:37 78.96.81.*** Link la comentariu
  4
  11

  Mesajele de pana acum erau pentru grabirea posesorilor de javre la sterilizare!

  Acum, nu este veterinar ca sa faca sterilizarea.SIC!

  Pai daca in urma anunturilor talmes-balmes, ca sa ne aflam in treaba, babe si mosi veneau cu javrele la primarie pentru sterilizare, asa cum fac cozi la plata taxelor si impozitelor, ce s-ar fi intamplat!?

  Este clar, aici cineva are boala lui calachi, probabil din cauza sterilitatii, dand in balbaiala!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.