Primăria caută veterinari pentru sterilizarea câinilor cu stăpân

Primăria caută veterinari pentru sterilizarea câinilor cu stăpân
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Până pe 20 februarie, Primăria municipiului Galaţi aşteaptă ofertele în cadrul achiziţiei publice lansate ieri pentru "Sterilizarea câinilor de rasă comună şi metişi cu stăpân". Valoarea estimată a contractului este de 129.000 de lei fără TVA. Oferta câştigătoare va fi cea cu tariful mediu cel mai mic, în condiţiile în care, la stabilirea valorii estimate, s-a avut în vedere un tarif mediu de 150 lei fără TVA/câine.

Anul trecut, achiziţia publică organizată de municipalitate în acest scop a fost câştigată de Cabinet Medical Veterinar Ştefan Mihaela-Veronica, cu un tarif de 80 de lei fără TVA pentru sterilizare mascul şi 140 lei fără TVA pentru sterilizare femelă. Din păcate, interesul posesorilor de câini pentru sterilizarea gratuită a patrupedelor a fost aproape inexistent. Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, medicul veterinar a refuzat să mai încaseze vreun ban, după ce a sterilizat doar 27 de câini. Rămâne de văzut dacă măcar acum facilitatea oferită de Primăria va avea mai mult succes.

Citit 1682 ori Ultima modificare Luni, 12 Februarie 2018 18:10

1 comentariu

 • postat de Galatean
  Marți, 13 Februarie 2018 12:37
  78.96.81.***
  Mesajele de pana acum erau pentru grabirea posesorilor de javre la sterilizare!

  Acum, nu este veterinar ca sa faca sterilizarea.SIC!

  Pai daca in urma anunturilor talmes-balmes, ca sa ne aflam in treaba, babe si mosi veneau cu javrele la primarie pentru sterilizare, asa cum fac cozi la plata taxelor si impozitelor, ce s-ar fi intamplat!?

  Este clar, aici cineva are boala lui calachi, probabil din cauza sterilitatii, dand in balbaiala!
  4
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.