Cine va depune jurământul de consilier în locul lui Vergiliu Vals

Cine va depune jurământul de consilier în locul lui Vergiliu Vals
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

De la începutul acestei săptămâni, Primăria municipiului Galaţi are un nou director general, în persoana lui Vergiliu Vals, care şi-a început activitatea la conducerea Direcţiei Generale Servicii Comunitare de Utilităţi Publice. După cum v-am informat, din cei cinci candidaţi pentru acest post, Vergiliu Vals a fost singurul care a trecut cu brio de proba scrisă a examenului de recrutare, obţinând 80,6 puncte, iar la interviu a fost notat cu 91,4 puncte, totalizând astfel un punctaj final de 172 de puncte.

Pentru a rămâne director, Vegiliu Vals va trebui să renunţe la mandatul de consilier local PSD, pentru că postul de conducere din Primărie nu este compatibil cu statutul de ales.

Trebuie spus că Vals a intrat în Consiliul Local în urmă cu un an, în locul altui ales PSD, Bogdan Ardean, care a părăsit micul Parlament local pentru a deveni director general la SC Gospodărire Urbană, societate în subordinea Primăriei.

Rămâne de văzut cine va prelua ştafeta de ales local de la Vergiliu Vals, următorii supleanţi pe lista PSD fiind profesorul Iorgu Viorel Bogatu, economistul Gheorghe Potîrniche, care are deja experienţa unui mandat de consilier, şi profesoara Mirela Onişor. Decizia urmează să fie luată de conducerea partidului.

Citit 3972 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Februarie 2018 22:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.