SURPARE | Trafic închis pe breteaua ocolitoare de la Elice (Foto)
Foto: Anca Melinte

SURPARE | Trafic închis pe breteaua ocolitoare de la Elice (Foto)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Primăria municipiului Galați a anunțat că circulația pe breteaua ocolitoare de la Elice a fost închisă, din cauza unei surpări.

În timp ce reprezentanții instituției au precizat că în zonă s-a produs o avarie la sistemul de canalizare, purtătorul de cuvânt al Apă Canal, Cornelia Arnăutu, spune că, deocamdată, nu poate confirma că este vorba despre o defecțiune: "Într-adevăr, surparea s-a produs lângă un cămin de canalizare. Am semnalizat zona și mâine dimineață urmează să decopertăm pentru a vedea despre ce este vorba".

Surparea nu are legătură cu zona în care s-a intervenit pentru remedierea celebrei Falezogăuri, investiție care a permis redeschiderea circulației, deviată de ani buni, pe această bretea ocolitoare. Inginerul Gheorghe Pascariu, directorul companiei Servland, care a executat această lucrare, ne-a declarat că pe breteaua ocolitoare nu s-a intervenit anul trecut, aceasta fiind deschisă circulației în perioada executării lucrărilor. "Nu are legătură cu raza proiectului nostru", a precizat directorul companiei. Inginerul Pascariu ne-a declarat că, în cursul zilei de mâine, va verifica situația la fața locului.

Citit 10662 ori Ultima modificare Luni, 07 Mai 2018 11:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.