Primăria Galați vrea COLECTARE SELECTIVĂ din uşă în uşă, asociaţiile o ignoră

Primăria Galați vrea COLECTARE SELECTIVĂ din uşă în uşă, asociaţiile o ignoră
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Municipalitatea a lansat către asociaţiile de proprietari, în urmă cu mai bine de două săptămâni, o invitaţie de a se înscrie într-un program de colectare selectivă a deşeurilor "din uşă în în uşă", însă nici măcar una dintre cele aproximativ 900 de asociaţii din municipiul Galaţi nu a răspuns pozitiv invitaţiei autorităţilor.

"Deocamdată, nu am primit vreo solicitare. Vom contacta fiecare asociaţie în parte, pentru a încerca să le convingem să se înscrie în program. Multe dintre ele ştiu ceea ce ne dorim să facem, dar, impunându-le anumite obligaţii, probabil se feresc sau stau mai mult pe gânduri. Aşteptăm, în continuare, să dea curs invitaţiei noastre, pentru a creşte gradul de colectare selectivă a deşeurilor şi pentru ca oamenii să se educe în acest sens", ne-a declarat directorul Ecosal, Mirela Furtună.

Amintim că după ce a făcut un experiment în Asociaţia de proprietari nr. 758, din I.C. Frimu, care însă a avut rezultate sub aşteptări, Primăria Galaţi se încăpăţânează să introducă colectarea selectivă din uşă în uşă. Dar, de data aceasta, nu oricum, ci doar dacă asociaţia de proprietari îşi ia angajamentul în scris că se vor înscrie în program minimum jumătate dintre apartamentele locuite.

Asociaţiile interesate de colectarea selectivă din uşă în uşă sunt rugate să transmită o adresă către Ecosal în acest sens sau un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 3835 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.