BEZNĂ (şi) pe strada Fraternităţii. Iluminatul public dă în gropi

BEZNĂ (şi) pe strada Fraternităţii. Iluminatul public dă în gropi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Pe strada Fraternităţii, cea care trece pe lângă clădirea Băncii Naţionale, lăsarea nopţii echivalează cu o beznă totală pe câteva zeci de metri, netulburată decât de farurile maşinilor care trec pe acolo. Asta pentru că becurile celor trei stâlpi din zonă nu mai luminează.

"La nr. 11, chiar în faţa casei mele, nu e lumină de vreo cinci ani. Mai era un bec puţin mai jos, spre str. Cuza, dar nu mai merge nici el, şi nici cel de la colţ, din dreptul blocului Lăstun. Am făcut cinci sesizări la Primărie, cea mai veche în martie 2016. Au venit o dată şi au săpat, dar au zis că nu se poate rezolva. Că e un fir pe sub trotuar care a fost tăiat când s-a turnat asfaltul. A rămas în schimb o groapă, care e periculoasă pe întuneric. Soţia mea a stat vreo şase luni în spital, după ce s-a împiedicat şi a căzut, iar acum merge numai sprijinită cu cadrul", ne-a spus Ioan Dîm.

Am sunat la numărul de telefon 0751.586.462, al dispeceratului firmei SC Flash Lighting Service SA Bucureşti, operatorul care, începând din 5 iunie, trebuie să asigure întreţinerea reţelelor de iluminat public din Galaţi şi să intervină prompt în caz de avarii. Dispecerul (foarte amabil!) a preluat sesizarea, dar nu a putut da un termen estimativ pentru remedierea situaţiei, motivând că au foarte multe sesizări de la gălăţeni. Lucru de înţeles, de altfel, dacă ne gândim la cele câteva luni bune în care, din motive de... licitaţii şi contestaţii, s-a întârziat desemnarea firmei care să asigure mentenanţa sistemului de iluminat public din Galaţi. Se pare, deci, că Flash Lighting Service SA are foarte mult de lucru până să ajungă cu remedierile la zi.

Citit 3308 ori Ultima modificare Vineri, 15 Iunie 2018 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.