Mă angajez în România sau plec din ţară?

Mă angajez în România sau plec din ţară?
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Primarul oraşului Tîrgu Bujor, Laurentiu Viorel Gîdei, a ţinut să-i felicite, pe pagina sa de Facebook, pe toţi elevii care au promovat examenul de bacalaureat şi să le ureze succes maxim în viitor! Felicitări au primit şi cadrele didactice din Liceul "Eremia Grigorescu", dar în special cele trei eleve din Tîrgu Bujor cu rezultate de top: Nicoleta Bosneaga Miron - 9,61, Florentina Mihaela Negru - 9,60 şi Elena Sorina Dodu - 9,30. Edilul le-a lansat şi o provocare absolvenţilor. "Vă rog, un moment de sinceritate din partea tuturor celor care au terminat 12 clase sau 11, sau 10... sau orice altă formă de învăţământ. Ce planuri aveţi pentru viitor? Dacă vă continuaţi studiile, lăsaţi un comentariu, dacă nu, vă rog să răspundeţi la sondaj", a scris primarul pe Facebook. Sondajul lansat de Gîdei are două opţiuni: Mă angajez în ţară! vs. Vreau să plec din țară".

Citit 3452 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iulie 2018 19:57

6 comentarii

 • postat de Adrian Crintea - Un Bujorean
  Luni, 09 Iulie 2018 15:17
  91.199.104.***
  Dupa 6 ani de mandat, domnul Gâdei nu a reușit decât să creeze băncuțe pentru mâncat semințe, parcuri în zone fără copii, circ și spectacole pe bani mulți. A mai turnat niște asfalt pe ici-colo, cu ajutorul afinilor și a mai ridicat un etaj la veșnicul bloc lacustru în construcție al ANL. În rest, bujorenii cumpără lemne în continuare, se delectează la duzina de baruri răsărite în centru, aruncă cu bani la păcănele și pariuri și fac baie la boiler sau lighean. Satele sunt înghițite de buruieni, centrul arată ca Veneția la fiecare ploaie, iar domnul primar se plimbă la Bruxelles fără a ști de ce și fără a lua cuvântul. Important e că are fani pe FB, care îi aduc osanale din spatele unui monitor trimis de rudele din afară.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Lazar Alexandru
  Vineri, 06 Iulie 2018 16:46
  89.45.111.***
  Ori cât de mult am nevoie de bani și în străinătate se câștigă muuult mai bine, am sa rămân în țară sărac cum sunt incercand
  din răsputeri sa îmbogățesc și sa înfrumusețeze tara ca locuitorii ei sa se întoarcă fiecare la familia și casa lui.
  ( în străinătate sa plece doar în vacanta peste tot în lume )

  Toți avem nevoie de bani pentru un trai mai bun, dar nu banul contează ( hârtii colorate ), ci schimbarea râului nesimțit de control în binele libertății a tuturor. Toți trebuie sa avem casa și liniște, nu doar unii care se cred stăpânii noștri.

  Toți astia care lucrează în izgonirea noastră din tara, ei trebuie sa plece din ea ca sa nu o mai distrugă și sa nu mai bage frica-n oameni.
  1
  1
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Vineri, 06 Iulie 2018 09:31
  188.24.253.***
  Ma angajez, sa plec din tara! Asa ar fi trebuit sa formulat titlul! Nu stiu cum altii cum sunt dar astia merita ceva pe masura caracterului lor TOTI! Depopularea si gonirea din tara... STAGE 2... continua! Pana si institutiile statului au sprijinit natang acest lucru!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Japonia-Germania
  Joi, 05 Iulie 2018 22:02
  89.137.137.***
  Eu am fost angajat in tara. Lucrez de 23 ani. Stand in tara la o mare companie nu am realizat nimic. Banii s-au dus pe mancare si aia prosta si pe facturi. Nu am reusit sa imi cumpar nici macar o bicicleta pt ca toti banii se duceau dar sa mai vorbesc de o casa sau o masina lucruri firesti si necesara in tarile civilizate. La noi se pune accentul pe altceva. Sunt 10 sefi la 3 muncitori care fac treaba si la ceilalti. Cei care produc adica muncitorul nu e platit si cel care nu produce e platit. Am plecat in strainatate unde am reusit sa pun bani deoparte si visele incet incet s-au indeplinit. Eram respectat, bine vazut si promovat mereu. In tara nimeni nu da doi bani pe tine. In tara valorile nu au loc de golani si smecheri, pupindosisti si hoti.
  0
  7
  Raportează
 • postat de absent din educatie
  Joi, 05 Iulie 2018 09:15
  89.122.189.***
  felicitarile sunt gratuite si folositoare pentru imaginea politica. sprijinul acordat conteaza. sondajul ”corect” este : ma angajez in Tg. Bujor sau plec din localitate.
  3
  18
  Raportează
 • postat de HAHAHA
  Joi, 05 Iulie 2018 08:52
  194.105.20.***
  Chiar daca initial te angajezi in tara, viata te va OBLIGA sa pleci (pana la maxim 33 ani) asta cat inca se va mai putea - ca parca vezi ca "alesii" se sperie si dau o lege sa nu mai poti pleca !!! Fiti FFFF atenti !!!!
  3
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.