Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Irina Rimes, Ad Libitum Voices şi trupa Vunk vor concerta, la Galaţi, pe 15 august, pe Faleza Superioară, lângă Parc Viva, în cadrul Festivalului "Fir Întins", pentru care Primăria Galați plăteşte firmei organizatoare, SC Gaby Modelles Events SRL Buzău, 178.122 de lei cu TVA.

De Ziua Marinei, gălăţenii vor mai avea parte de un concurs de pescuit, o expoziţie cu profil pescăresc, ceremonialul religios, lansarea crucii de flori şi parada navelor militare şi civile.

Tot în cadrul manifestărilor, va fi organizat şi deja tradiţionalul concurs de canotci "Descoperă Rowmania", pentru care Primăria plăteşte 37.762 de lei cu TVA din bugetul local.

INVITAȚIE

Duminică, 12 august, în intervalul orar 8,45 - 13,00, gălăţenii sunt invitaţi la prezentarea navelor de luptă ale Flotilei "Mihail Kogălniceanu", pe Faleza Inferioară a Dunării, în zona locului de joacă pentru copii. Cei prezenţi vor putea asista la ceremonialul ridicării pavilionului şi a geacului, apoi, între orele 9,00 - 12,00, după prezentarea tehnicii şi echipamentelor din dotare, vor putea vizita navele de luptă. Programul, inclus în "Ziua Porţilor Deschise" de Ziua Marinei Române 2018, mai include jocuri marinăreşti, o întâlnire cu zeul Neptun şi piraţii, o expoziţie de obiecte marinăreşti, dar şi prezentarea ofertei educaţionale a instituţiilor de învăţământ din forţele navale. Retragerea navelor pe ruta Galaţi-Brăila este programată între orele 13,00 şi 15,00.

Citit 5486 ori Ultima modificare Vineri, 10 August 2018 00:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro