De Ziua Marinei, ne distrăm de 215.884 de lei. Navele de luptă ale Flotilei ”Mihail Kogălniceanu”, la Galaţi

De Ziua Marinei, ne distrăm de 215.884 de lei. Navele de luptă ale Flotilei ”Mihail Kogălniceanu”, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Irina Rimes, Ad Libitum Voices şi trupa Vunk vor concerta, la Galaţi, pe 15 august, pe Faleza Superioară, lângă Parc Viva, în cadrul Festivalului "Fir Întins", pentru care Primăria Galați plăteşte firmei organizatoare, SC Gaby Modelles Events SRL Buzău, 178.122 de lei cu TVA.

De Ziua Marinei, gălăţenii vor mai avea parte de un concurs de pescuit, o expoziţie cu profil pescăresc, ceremonialul religios, lansarea crucii de flori şi parada navelor militare şi civile.

Tot în cadrul manifestărilor, va fi organizat şi deja tradiţionalul concurs de canotci "Descoperă Rowmania", pentru care Primăria plăteşte 37.762 de lei cu TVA din bugetul local.

INVITAȚIE

Duminică, 12 august, în intervalul orar 8,45 - 13,00, gălăţenii sunt invitaţi la prezentarea navelor de luptă ale Flotilei "Mihail Kogălniceanu", pe Faleza Inferioară a Dunării, în zona locului de joacă pentru copii. Cei prezenţi vor putea asista la ceremonialul ridicării pavilionului şi a geacului, apoi, între orele 9,00 - 12,00, după prezentarea tehnicii şi echipamentelor din dotare, vor putea vizita navele de luptă. Programul, inclus în "Ziua Porţilor Deschise" de Ziua Marinei Române 2018, mai include jocuri marinăreşti, o întâlnire cu zeul Neptun şi piraţii, o expoziţie de obiecte marinăreşti, dar şi prezentarea ofertei educaţionale a instituţiilor de învăţământ din forţele navale. Retragerea navelor pe ruta Galaţi-Brăila este programată între orele 13,00 şi 15,00.

Citit 7567 ori Ultima modificare Vineri, 10 August 2018 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.