Se fac două sensuri giratorii la ieşirea spre Tecuci

Se fac două sensuri giratorii la ieşirea spre Tecuci
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Luni, 17 septembrie, vor începe lucrările pentru etapa a doua din cadrul proiectului "Resistematizare strada Brăilei între bulevardul Dunărea și intrarea în municipiul Galați - fost DN 2B Tirighina - tronson cuprins între km 130+600 - 131+505", informează Primăria Galaţi.

De data aceasta, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe sensul de coborâre, de la ieșirea din oraș către Movileni - Șendreni. Fluidizarea traficului rutier va fi asigurată de echipaje ale Poliţiei Locale şi cu indicatoare de redirijare a circulaţiei.

În cadrul proiectului, va fi refăcut complet segmentul de la Nalba până la intrarea în oraș şi vor fi realizate două sensuri giratorii. Primul va fi amplasat la Nalba, pentru a facilita accesul conducătorilor auto care merg spre Barboși sau pe şoseaua de centură spre Brăila, iar al doilea, cel de la intrarea în Galați, va fi redimensionat astfel încât să poată prelua traficul greu și să fie fluidizată circulația.

Oferta declarată câștigătoare pentru acest contract este cea depusă de asocierea Citadina 98 - Tancrad - SPC Elite Consulting, cu o propunere financiară de 10,154 milioane de lei. Proiectul prevede inclusiv extinderea rețelei de iluminat public, refacerea trotuarului și realizarea unei piste pentru bicicliști.

Citit 13033 ori Ultima modificare Luni, 17 Septembrie 2018 00:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.