Ce spun aleşii locali de filmul de promovare a Galaţiului (VIDEO)

Ce spun aleşii locali de filmul de promovare a Galaţiului (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

UPDATE. Filmuleţul de promovare a oraşului Galaţi, pentru care administraţia locală a plătit nu mai puţin de 19.635 de lei cu TVA, adică peste 4.200 de euro, firmei gălăţene Filmăridesus.ro SRL, a fost prezentat şi în şedinţa extraordinară a Consiliului Local. Iniţiativa a venit din partea viceprimarului PSD Sorin Enache, care a considerat că aleşii trebuie să vadă producţia şi s-o evalueze: "De câte ori avem delegaţii din interiorul sau din afara ţării, e bun pentru începerea unei discuţii. E un filmuleţ care prezintă oraşul cu tot ce e mai bun - cu clădiri, edificii şi cu activităţile reprezentative în An Centenar".

După vizionare, singurul care a intervenit a fost decanul Consiliului Local, dr. Gheorge Bugeag (ALDE): "M-am uitat cu plăcere la filmul pe care l-aţi prezentat. Aş face o singură observaţie. Poate n-ar fi lipsit de interes să adăugaţi în film şi personalităţile importante ale Galaţiului, pentru că acele construcţii nu s-au ridicat fără oameni, ci cu ajutorul oamenilor. Este necesară recunoaşterea unor statui ca fiind importante în oraşul Galaţi", a spus consilierul.  


„Galaţi, oraşul binecuvântat de Dunăre”, aşa se intitulează filmul de promovare a municipiului nostru, pe care Primăria l-a lansat astăzi. Pentru această producţie, administraţia locală a plătit nu mai puţin de 19.635 de lei cu TVA, adică peste 4.200 de euro, firmei gălăţene Filmăridesus.ro SRL.

Aşa cum aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, motivul pentru care oraşul avea nevoie de un film de promovare a fost explicat chiar de primarul Ionuţ Pucheanu: "Din punctul meu de vedere şi al celor cu care mă sfătuiesc în cadrul Primăriei, Galaţiul este încă deficitar la nivelul imaginii. Aşa cum s-a comentat la nivelul logoului, care, uite că, încet-încet, intră în conştiinţa generală. Aşa cum toate oraşele din România au un filmuleţ de prezentare de câteva minute, cu care se pot promova în orice mediu, la orice întâlnire sau la orice simpozion, cu siguranţă, şi Galaţiul, nefiind cu nimic mai prejos faţă de celelalte municipii, cred că are nevoie de o astfel de formă de promovare".

 

Citit 20997 ori Ultima modificare Luni, 05 Noiembrie 2018 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.