Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
4 comentarii

Curtea de Apel Ploiești a admis, joi, contestația depusă de fostul deputat Sebastian Ghiță și a dispus revocarea arestării preventive în lipsă în dosarul privind contractele de prestare de servicii IT.

„Curtea de Apel Ploiești admite contestația formulată de inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian împotriva încheierii (...) pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova pe care o desființează în totalitate și rejudecând cererea inculpatului admite cererea și dispune revocarea măsurii arestării preventive”, se arată în decizia Curții de Apel Ploiești.

Decizia Curții de Apel Ploiești este definitivă. Acesta a fost ultimul dosar în care era dispusă arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiță.

„Am solicitat revocarea mandatului de arestare pentru că avocații mei au reușit să obțină noi probe și noi dovezi că acest ultim dosar în care mai am mandat de arestare s-a bazat pe probe falsificate. Am dovada clară că procurorii de la Ploiești, Onea și Negulescu, au presat și în acest dosar - cinci am avut - în fiecare dintre ele, tone, zeci de declarații au fost obținute prin falsuri sau prin folosirea unor martori care să dea declarații sub presiune”, a declarat Sebastian Ghiță, la RomâniaTv.

Decizia de arestare preventivă în lipsă a fost luată pe 15 martie 2017 de Tribunalului Prahova și devenise definitivă prin încheierea din 3 aprilie 2017 a Curții de Apel Ploiești.

Sursa: mediafax.ro

Citit 1632 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2019 16:40

4 comentarii

 • postat de Un cetatean fara interese Luni, 11 Martie 2019 04:29 5.13.192.*** Link la comentariu
  0
  2

  Va fi rejudecat daca exista probe CORECTE! Ce n-ati inteles?!

  Raportează
 • postat de Akbar Duminică, 10 Martie 2019 19:35 5.13.164.*** Link la comentariu
  0
  0

  Ponta a fost consilierul onorific al presedintelui sarb, Ghita si-a facut culcus la Belgrad. Acum insa, e nevoie de el aici, pe meleagurile mioritice, sa puna umarul. Sa fie mai aproape de Kovesi. Sau de Coldea...

  Raportează
 • postat de dgi Duminică, 10 Martie 2019 01:15 82.208.137.*** Link la comentariu
  2
  4

  Am ajuns sa traim in tara infractorilor. Nici nu ne mai putem da seama daca infractorii scapa pe baza schimbarilor legii, a incompetentei procurorilor/judecatorilor sau actul de justitie este deja subordonat acolo unde este interes, politicienilor. Probabil ceva din toate. Ne miram de ce marea majoritate arunca mizeria pe jos, urla pe strada, injura, scuipa, pacheaza aiurea si cate si mai cate. Cel mai probabil acestora li se pare ca ceea ce fac ei este minor si nu trebuie sanctionat atat timp cat pentru infractiuni majore politicienii nu patesc nimic. Cei de la putere vorbesc de statul paralel dar nu observa ca ei deja traiesc intr-o lume paralela. Politicieni fara Dumnezeu, trai pe masura. PS Parca vedem maine poimaine ca Toader este inlocuit de Ghita. Nu m-ar mira.

  Raportează
 • postat de sultanul Joi, 07 Martie 2019 17:12 188.24.252.*** Link la comentariu
  3
  12

  bine....asta inseamna ca acum poti veni in tzara fara probleme....O FACI ??????

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.