PD-L - doi paşi înainte, unul înapoi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Decapitat de la şefia filialei în 2008, deputatul Mircea Toader a crescut pas cu pas în ochii lui Emil Boc. Mai întâi a devenit liderul şi vocea grupului PD-L din Camera Deputaţilor.

Pe urmă şi-a luat înapoi funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PD-L Galaţi, prin retragerea lui Eduard Finkelstain.

Toader a scăpat ca prin urechile acului de „decapitare” pentru cele mai proaste rezultate la alegerile europarlamentare.

A intrat, cu filială cu tot, sub supravegherea ministrului Adriean Videanu, care a bătătorit drumul până la Galaţi. Dacă punea în urmă şi ceva asfalt, era tare bine!

Un eveniment marcant a fost pierderea, la mustaţă, a mandatului de europarlamentar de către Constantin Dumitriu. Şi acesta nu-i poartă pică fiicei prezidenţiale EBa, deşi pierderea i se cam datorează.

Dumitriu stă cu bagajele pregătite sperând într-o binemeritată revenire la Bruxelles. În noaptea turului doi, PD-L a numărat cuminte şi apoi a ieşit în stradă să sărbătorească victoria (de această dată) oficială a lui Traian Băsescu.

Un foc de artificii a completat atmosfera de sărbătoare.

Citit 865 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.