O groapă uriaşă a ”muşcat” strada Gării

O groapă uriaşă a ”muşcat” strada Gării
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Ziua şi accidentul de teren în Galaţi, culmea, mai mereu pe artere recent reabilitate, care au, cel puţin în aparenţă, straturi noi de asfalt ce ar trebui să nu asundă surprize! Şi totuşi se întâmplă, cea mai recentă surpare, catalogată oficial ca "accident de teren", înregistrându-se pe strada Gării. Chiar în faţa cazinoului amplasat la parterul blocului cu apartamente de lux de lângă Biserica Catolică, pe banda întâi a sensului de coborâre spre gară, asfaltul a cedat, prăbuşindu-se într-o groapă. Din fericire, prin zonă nu trecea o maşină şi nici nu era staţionată vreuna, aşa cum se întâmplă mai mereu pe acea porţiune, astfel că singura măsură de urgenţă care s-a impus a fost "plantarea" unei crengi, care să semnalizeze proaspăta surpare.

Dat fiind amplasamentul accidentului de teren, în cursul zilei de joi, la scurt timp după semnalarea surpării, la faţa locului au sosit echipe care să investigheze cauzele şi să ia măsuri. "Se intervine deja cu o echipă mixtă formată din ingineri din cadrul Primăriei şi angajaţi ai Apă-Canal, urmând ca, după ce se va stabili cauza şi se va remedia, să se treacă la operaţiunea de reparaţie a străzii", a precizat Raluca Ardan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Această surpare nu este primul semn de slăbiciune pe care îl dă terenul din zonă. În fundaţia blocului de alături au apărut fisuri adânci, de jur împrejur, care au ridicat serioase semne de întrebare privind stabillitatea terenului şi siguranţa imobilului.

Citit 3374 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iulie 2019 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.