Avem un port. La ce ne foloseşte?

Avem un port. La ce ne foloseşte?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ani de zile la rând, politicienii ne-au promis un port de ambarcaţiuni uşoare şi de fiecare dată din planurile lor se alegea apa de ploaie. Uite că a dat Dumnezeu, şi desigur, Ministerul Turismului, în frunte cu Elena Udrea, şi avem port de ambarcaţiuni. La ce ne foloseşte? La nimic!

Elena Udrea a dat

Portul de ambarcaţiuni stă nefolosit de pe 20 noiembrie, când a fost termenul de finalizare a lucrărilor. Amenajat pe Faleza inferioară a Dunării de la Galaţi, are o capacitate de 100 de locuri şi poate fi folosit pentru acostarea şalupelor sau/şi a navelor mici, de croazieră.

Investiţia de la Galaţi a fost realizată cu fonduri de la Ministerul Turismului. În total, valoarea portului a fost de 3.558.291 de lei, din care 10 la sută reprezintă contribuţia locală, restul fiind investiţia Ministerului Turismului.

Lucrările de amenajare a portului de ambarcaţiuni au început pe 12 octombrie şi au avut ca termen de finalizare data de 20 noiembrie.

Amânat pentru o dată necunoscută

Pe Faleza împânzită de elevi în jachete portocalii, ministrul Elena Udrea, a venit, într-o duminică din octombrie, să viziteze portul de ambarcaţiuni… neterminat. Inaugurarea obiectivului a fost amânată, din cauza… zăpezii.

Între timp, nămeţii s-au topit, a nins din nou, s-au aşezat alte straturi de zăpadă, dar nici acum portul nu este inaugurat şi/sau folosit; nici măcar nu se ştie cât vor trebui să plătească proprietarii de ambarcaţiuni pentru a-şi lăsa şalupele acolo!

Singurul aspect ştiut este că portul va fi administrat de Serviciul Administrarea Domeniului Public.

Citit 702 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.