Avem un port. La ce ne foloseşte?

Avem un port. La ce ne foloseşte?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ani de zile la rând, politicienii ne-au promis un port de ambarcaţiuni uşoare şi de fiecare dată din planurile lor se alegea apa de ploaie. Uite că a dat Dumnezeu, şi desigur, Ministerul Turismului, în frunte cu Elena Udrea, şi avem port de ambarcaţiuni. La ce ne foloseşte? La nimic!

Elena Udrea a dat

Portul de ambarcaţiuni stă nefolosit de pe 20 noiembrie, când a fost termenul de finalizare a lucrărilor. Amenajat pe Faleza inferioară a Dunării de la Galaţi, are o capacitate de 100 de locuri şi poate fi folosit pentru acostarea şalupelor sau/şi a navelor mici, de croazieră.

Investiţia de la Galaţi a fost realizată cu fonduri de la Ministerul Turismului. În total, valoarea portului a fost de 3.558.291 de lei, din care 10 la sută reprezintă contribuţia locală, restul fiind investiţia Ministerului Turismului.

Lucrările de amenajare a portului de ambarcaţiuni au început pe 12 octombrie şi au avut ca termen de finalizare data de 20 noiembrie.

Amânat pentru o dată necunoscută

Pe Faleza împânzită de elevi în jachete portocalii, ministrul Elena Udrea, a venit, într-o duminică din octombrie, să viziteze portul de ambarcaţiuni… neterminat. Inaugurarea obiectivului a fost amânată, din cauza… zăpezii.

Între timp, nămeţii s-au topit, a nins din nou, s-au aşezat alte straturi de zăpadă, dar nici acum portul nu este inaugurat şi/sau folosit; nici măcar nu se ştie cât vor trebui să plătească proprietarii de ambarcaţiuni pentru a-şi lăsa şalupele acolo!

Singurul aspect ştiut este că portul va fi administrat de Serviciul Administrarea Domeniului Public.

Citit 819 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.