Investiţii europene la Spitalul de Copii ”Sf. Ioan” | Licitaţie pentru modernizarea ambulatoriului

Investiţii europene la Spitalul de Copii ”Sf. Ioan” | Licitaţie pentru modernizarea ambulatoriului
Licitaţie pentru modernizarea ambulatoriului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

"Modernizare, extindere şi dotare Ambulatoriu Integrat - Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Sf. Ioan» Galaţi" este investiţia pentru proiectarea şi execuţia căreia Primăria municipiului Galaţi a scos la licitaţie un contract în valoare estimată de peste 9,26 milioane de lei cu TVA. Ofertele sunt aşteptate până pe 30 octombrie, iar criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut".

Aşa cum aţi putut citi deja în ziarul „Viaţa liberă”, Primăria Galaţi a câştigat şi semnat două finanţări europene pentru Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan”.

Prima vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea compartimentului primiri urgenţe, investiţie pentru realizarea căreia contractul a fost adjudecat de asocierea Rovis Lider SRL - Proiect SA.

Cel de-al doilea contract de finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020 vizează modernizarea, extinderea şi dotarea ambulatoriului integrat. Pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor care trebuie finalizate până pe 31 mai 2021, municipalitatea a lansat ieri o licitaţie.

Conform datelor din sistemul electronic de achiziţii publice, ofertanţii trebuie să facă dovada executării de lucrări similare în ultimii cinci ani, în valoare cumulată de minim 5.500.000 de lei fără TVA din unul, maximum trei contracte.

Rămâne de văzut cât de repede va fi adjudecat contractul. Cert este că, prin realizarea acestei investiţii, Spitalul pentru Copii "Sf. Ioan" va deveni singura unitate medicală din regiune care va putea oferi servicii de diagnosticare şi tratament în oncologie pediatrică, în condiţiile în care adresabilitatea privind această afecţiune este, în medie, de 300 de copii pe an.

CITEȘTE ȘI: Copiii cu paralizie cerebrală au o șansă la Galați

Citit 4247 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2019 01:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.