Cişmele şi mese de şah de 422.000 de lei

Cişmele şi mese de şah de 422.000 de lei

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Pentru achiziţia unor cişmele stradale şi a unor mese de şah, administraţia locală a lansat, anulat şi relansat o licitaţie în aceeaşi zi.
Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, este vorba despre un acord cadru pentru furnizarea acestor obiecte de mobilier urban. În loturile licitate sunt cuprinse: mese de şah cu patru şezuturi – maximum 40 de bucăţi, minimum 20, mese duble de şah cu două şezuturi şi copertină tip umbrar – maximum 15 bucăţi, minimum cinci şi cişmele stradale - maximum 30 de bucăţi, minimum 20.
Valoarea totală estimata a acordurilor cadru se situează între 198.000 şi 422.000 de lei fără TVA, în funcţie de numărul obiectelor de mobilier care vor fi contractate.
Potrivit datelor publice, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare expiră pe 3 decembrie 2019.
Rămâne de văzut cât de repede se va finaliza procedura.

Citit 1398 ori Ultima modificare Duminică, 03 Noiembrie 2019 16:53

1 comentariu

  • postat de vader Luni, 04 Noiembrie 2019 15:20 193.230.156.*** Link la comentariu
    3
    7

    Sunt curios ce are de spus Curtea de Conturi despre asta....glumesc, ce naiba....doar nu ne-am nascut ieri.....

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro