Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
3 comentarii

Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă vor intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, potrivit rezultatelor exit-poll.

Conform Digi 24, rezultatele sondajului Curs Avangarde sunt:

Klaus Iohannis - 39,0%
Viorica Dăncilă - 22,5%
Dan Barna - 16,4%
Mircea Diaconu - 7,9%
Theodor Paleologu - 6,1%
Kelemen Hunor - 3,9%
Ramona Ioana Bruynseels - 1,9%
Alexandru Cumpănașu - 1,2%
Viorel Cataramă  - 0,3%
Bogdan Stanoevici - 0,2%
Cătălin Ivan - 0,2%
Ninel Peia - 0,2%
John Ion Banu - 0,1%
Sebastian Popescu - 0,1%

La România TV au fost prezentate rezultatele exit-poll SOCIOPOL, care ar fi luat în calcul şi voturile din diaspora:

Klaus Iohannis - 42%
Viorica Dăncilă - 18%
Dan Barna - 16%
Mircea Diaconu - 10%
Theodor Paleologu - 5%.

Reacţii după anunţarea rezultatelor exit-poll

Klaus Iohannis: “Dragi români, victorie! Am reușit să învingem PSD-ul mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult și atât de clar împotriva PSD-ului și acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte. Războiul cu PSD nu s-a încheiat. Mai avem o luptă, un pas peste două săptămâni. Iar pentru turul doi le spun celor care au fost în stradă împreună cu mine ca să apere statul de drept: veniți la vot pentru ca lupta voastră să nu fi fost în zadar”.
 
Viorica Dăncilă: „Conform exit poll-ului, suntem în turul doi... Sperăm ca votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul doi. Să fie un vot care să fie dat cu inima.
Am arătat că suntem alături de români şi sperăm ca în următoarele două săptămâni cât mai mulţi români să ni se alăture, chiar cei care au avut o altă alternativă, care au acordat votul altor candidaţi, sper să vină alături de noi”.

Dan Barna: „Am văzut rezultatele exit-poll-urilor, sunt rezultate care ne încurajează, rămânem optimiști, pentru că încă se votează. Mai este încă aproape o oră de vot în Europa, două în Marea Britanie, între 7 și 10 în Statele Unite.
Rezultatul nu este acela al exit-poll-urilor, am văzut de multe că dau erori destul de generoase, rezultatul va fi al numărării voturilor. Fac un apel să vegheze fiecare vot, să nu ridice ochii de acolo decât după ce procesul verbal a fost semnat și buletinele sigilate”.


Primul tur al alegerilor prezidenţiale: Doar 44,06 la sută prezenţă la vot în judeţul Galaţi [detalii]

Citit 3386 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 00:41

3 comentarii

 • postat de Vica de pe 11 Siret Marți, 12 Noiembrie 2019 08:03 95.76.2.*** Link la comentariu
  0
  0

  Este bine ca s-a publicat numarul mamelucilor, votanti Veorica!

  Acum stim exact cine a pus umarul la sustinerea hotilor, veneticii, distrugand orasul asta pe care l-au invadat prin anii 60!

  Si, sa tinem cont, acestia au lasat urmasi, asa ca, Dumnezeu cu mila, nu se mai intampla nimic bun in acest oras, generatii bune de acum incolo!

  Cine a apucat sa plece,bravo lor, cine mai crede in minuni, moare cu marlanii de gat!

  Raportează
 • postat de Goe Luni, 11 Noiembrie 2019 08:48 5.13.156.*** Link la comentariu
  4
  16

  Cat poti fi de inteligent incat sa poti vota Dancila ? Trist foarte trist! Cat despre absenta la vot a tineretului ...... Trist foarte trist!

  Raportează
 • postat de Legea lustratiei si fara penali in functii publice Luni, 11 Noiembrie 2019 00:21 89.137.136.*** Link la comentariu
  4
  9

  Sa asteptam rezultatele finale ! Clar ca se mai si fura dar totusi mari diferente. Se manipuleaza mult! Le e frica la ciumati!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.