Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

În Cimitirul "Sfântul Lazăr", udatul florilor de pe morminte reprezintă o aventură. Robinetele sunt vechi, unele nefuncţionale, iar altele picură în neştire, formând în jurul lor mocirle în care cetăţenii sunt nevoiţi să intre pentru a-şi umple recipientele cu apă. Oamenii şi-ar dori ca acestea să fie funcţionale şi prevăzute cu grătare de scurgere, astfel încât să nu-şi mai afunde încălţămintea în noroi, pe care să-l ducă, ulterior, pe aleile cimitirului. "Ne dorim măcar nişte dotări minimale, funcţionale şi atât de necesare pentru menţinerea unui aspect civilizat al mormintelor", ne-a declarat o gălăţeancă, care şi-a dorit să rămână sub anonimat.

Citit 672 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 00:49

1 comentariu

  • postat de ADYtza74 Miercuri, 13 Noiembrie 2019 16:07 5.13.184.*** Link la comentariu
    0
    0

    Oare cine fura robinetii ,coroanele si florile ? Paza stie....

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro