Se refac podurile și drumurile afectate de calamităţi

Se refac podurile și drumurile afectate de calamităţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Consiliul Județean Galați a lansat o licitație deschisă pentru proiectare și execuție "Lucrări de refacere poduri și drumuri județene afectate de calamitățile naturale 2018, județul Galați".

Lucrările urmează să se desfășoare pentru refacerea DJ 204N în localitatea Nămoloasa (comuna Nămoloasa), pentru refacerea podului de pe DJ 242E din localitatea Roșcani (comuna Băneasa), dar și pentru remedierea rupturii terasamentului de pe DJ 242E din localitatea Oancea (comuna Oancea).

Intenția autorității contractante este de a se întocmi de urgență documentația tehnică și de a se executa cu celeritate lucrările, pentru ca drumurile și podurile afectate să fie aduse la o stare tehnică corespunzătoare. Astfel, termenul de elaborare a documentației va fi de 30 de zile calendaristice de la data semnării contractului, iar termenul de execuție a lucrărilor va fi de trei luni de la data emiterii ordinului de începere a acestora, cu excepția timpului friguros. Valoarea contractului ar urma să fie 2,43 milioane de lei, procedura - licitație deschisă, data de deschidere a ofertelor - 17 decembrie, iar criteriul de atribuire - "prețul cel mai scăzut".

Citit 1537 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Noiembrie 2019 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.