UPDATE Cine concertează la Galaţi de Zilele Apostolului Andrei şi 1 Decembrie | PROGRAM CONCERTE

UPDATE Cine concertează la Galaţi de Zilele Apostolului Andrei şi 1 Decembrie | PROGRAM CONCERTE
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

UPDATE (23 noiembrie 2019) PROGRAM CONCERTE | Cum ne distrăm în această iarnă. Gălăţencele Andreea Antonescu şi Andreea Ignat, Puya, Misha, GUZ, Myra, Viorica Macovei şi Valentin Sanfira sunt printre cele mai cunoscute vedete care vor concerta în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie, de Zilele Sfântului Apostol Andrei şi Ziua Naţională, pe Faleza Superioară a Dunării.

Nu mai puţin de 777.777 de lei fără TVA va plăti Primăria municipiului Galaţi pentru serviciile de organizare a sărbătorilor locale de iarnă, câştigătoarea achiziţiei publice organizate în acest scop fiind SC Palmyra Events SRL din Târgovişte, o firmă care a mai organizat petreceri populare în oraşul nostru.

De data aceasta, firma se va ocupa de spectacole de muzică şi dans cu artişti îndrăgiţi, parada de 1 Decembrie, Târgul de Crăciun şi petrecerile publice de Revelion.

Zilele Sfântului Apostol Andrei

În perioada 29 noiembrie - 1 decembrie, gălăţenii vor avea parte, pe Faleza Superioară a Dunării (tronsonul cuprins între strada Prelungirea Traian şi strada Al. Cernat), de Zilele Sfântului Apostol Andrei. Iată programul detaliat al manifestărilor.

Pe 29 noiembrie, petrecerea va începe la ora 18,00, cu Şcoala de Film a lui Bogdan Simiz, va continua la 18,50 cu Cristian Diamant, iar de la 19,30 cu trupa de dans „Tempo”. De la ora 20,00, va urca pe scenă Andreea Antonescu, iar de la 21,00, Puya. Prezentatorul spectacolului va fi Dan Finţescu.

Pe 30 noiembrie, în cea de-a doua seară de sărbătoare, de la ora 18,00, va urca pe scenă Andreea Ignat. Va fi urmată, de la ora 19,00, de Misha, apoi, de la 20,00, de GUZ şi, de la 21,00, de Myra. Gazda petrecerii va fi MC Alexandra Panaete.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, Surorile Osoianu vor deschide petrecerea de la 18,00, urmate, de la 18,30, de Classic Band. Ansamblul "Crenguţă de Iederă" va fi pe scenă de la 19,30, iar de la 20,30, Galaţiul va juca după cum îi va cânta Viorica Macovei, apoi, de la 21,50, va chefui cu Valentin Sanfira. Gazda serii va fi tot MC Alexandra Panaete.

Petrecerea publică va fi precedată de parada de Ziua Naţională a României, care va avea loc, ca şi anul trecut, pe esplanada de la Potcoava de Aur. SC Palmyra Events SRL va trebui să asigure producţia tehnică pentru deschiderea paradei.

Târgul de Iarnă şi Revelionul

Ca şi anul trecut, Grădina Publică va găzdui Târgul de Iarnă, în perioada 13-22 decembrie 2019. Aici, Crăciunul autentic românesc va fi la el acasă, cu spectacole artistice, casa lui Moş Crăciun, carusel, personaje de poveste, bucate tradiţionale şi daruri de sărbători.

Pentru noaptea dintre ani, gălăţenii vor avea parte de două spectacole pirotehnice inedite, în două zone diferite din oraş, dintre care una va fi platoul din faţa Sălii Sporturilor.


Puya, Misha, GUZ, Myra, Viorica Macovei, Valentin Sanfira, dar şi gălăţencele Andreea Antonescu şi Andreea Ignat sunt printre cele mai cunoscute vedete care vor concerta în perioada 29 noiembrie – 1 Decembrie, de Zilele Sfântului Apostol Andrei, şi de Ziua Naţională, pe Faleza Superioară a Dunării (tronsonul cuprins între strada Prelungirea Traian şi Alexandru Cernat).

Petrecerea publică, târgul de Crăciun, dar şi revelionul vor fi organizate, în urma achiziţiei publice organizate de Primăria Galaţi, de SC Palmyra Events SRL, Târgovişte. Preţul total al ofertei declarate câştigătoare este de 777.777 lei fără TVA.

Vom reveni cu programul detaliat al evenimentului.

(22 noiembrie 2019)

Citit 30332 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2019 00:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.