Contract de 23,5 milioane de lei pentru iluminatul public din Galați

Contract de 23,5 milioane de lei pentru iluminatul public din Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Lansată în noiembrie anul trecut, licitaţia pentru „Delegarea gestiunii serviciului de iluminat public din Municipiul Galaţi. Întreţinere şi mentenanţă. Iluminat festiv” şi-a desemnat, în sfârşit, câştigătorul. Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, este vorba despre Asocierea Flash Lighting Services SA – MK Ilumination SRL, iar valoarea contractului este de 23.561.362 de lei fără TVA. Criteriul de atribuire a contractului a fost „cel mai bun raport calitate-preţ”.

Reamintim că este vorba despre un acord cadru pe patru ani, cu posibilitatea de a fi prelungit cu maxim doi ani, a cărui valoare estimată s-a situat între 24.473.760 de lei 40.381.704 de lei fără TVA. Misiunea contractorului era să asigure exploatarea şi întreţinerea în funcţiune a sistemului de iluminat public, dispecerizarea şi monitorizarea lui, dar şi realizarea iluminatului ornamental festiv de sărbători (pascale, de iarnă) şi de ziua municipiului Galaţi. 

Aşa cum v-am informat, au mai depus oferte: Luxten Lighting Company (ofertant unic), asocierea Uniel Serv SRL – Multiprod Energo SRL şi asocierea Tancrad SRL – El Marp Company SRL – Societatea Filiala de Întreţinere şi Servicii Energetice „Electrica Serv” SA, care cuprindea şi RBX Electric Flash Led, ca subcontractor.

Citit 2378 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2019 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.