Dotări de 200.000 lei pentru IPJ Galați

Dotări de 200.000 lei pentru IPJ Galați

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
3 comentarii

În cadrul Programului „Impact - Împreună pentru apărarea comunității", cu fonduri sunt din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați, se vor achiziţiona echipamente pentru Poliţia Rutieră. 
„În cadrul parteneriatului pe care îl avem cu Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Galați vom dota Poliția Rutieră cu nouă echipamente pentru detectarea în salivă a substanțelor stupefiante. Echipamentele vor fi montate pe autospecialele oamenilor legii. O probă poate fi analizată cu aceste dispozitive în aproximativ 10 minute, iar un test poate identifica cel puțin șase substanțe interzise. De asemenea, vom achiziționa și șase multifuncționale A3, având în vedere că pentru soluționarea dosarelor penale sau a petițiilor este nevoie de un volum mare de documente. Nu este pentru prima data când sprijinim activitatea oamenilor legii. Anul trecut am dotat autospecialele de intervenție ale polițiștilor și jandarmilor gălățeni cu 90 de camere de supraveghere video”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, urmare ședinței ordinare a instituției în cadrul căreia a fost aprobată această finanțare.

Citit 2279 ori Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2019 18:39

3 comentarii

 • postat de Galatean Miercuri, 04 Decembrie 2019 03:56 95.76.16.*** Link la comentariu
  0
  4

  Dotarile ca dotarile, sunt importante,exact ca sculele performante pentru un meserias!

  Dar oamenii, oamenii domnilor, angajatii Inspectoratului, sunt la nivelul de CONSTIINTA IN SPECIAL, de nivel profesional corespunzator?!!

  Degeaba dai unui meserias, scule performante, SDV-uri de ultima ora, daca nu are capacitati de a le folosi pentru a iesi de pe mana lui arta, lucru bine facut, cu constiinciozitate!!???

  Degeaba era dotat echipajul ala de politie, care a lasat tanara aceea plina de sange in strada, cu masina, mijloace de comunicare prin radio la bord, echipament de lucru execrabil- uniforma statului-, daca constiinta de a-si face treaba le era lipsa; exemple din acestea negative, sunt infinite , se stie, privind OAMENII, da, omul potrivit, la locul potrivit, omul care sfinteste locul!

  La ce folosesc masinile de ultima generatie, echipamentele si celelalte dotari, mult mai bune ca la politia nationala, POLITIEI LOCALE, daca nu au harul, darul de a-si face treaba corespunzator, cheltuind banii din bugetul municipalitatii, fara ca galatenii sa le simta prezenta acolo unde trebuie sa intervina cu adevarat!!!???

  Pe langa toate acestea enumerate, dominante, mai este si mentalitatea mostenita, dobandita, care este ca o interfata peste toate fetele de constiinta umana, probitate profesionala si simtul datoriei, mai dominante in sufletul omului, sentimentul implinirii acelui DAT, al constiintei de sine!

  Se simte de mult in societatea romaneasca, in toate sectoatele de activitate umana, necesarul unei schimbari radicale a comportamentului oamenilor, a felului de a trai intro armonie generala care genereaza constiinte adevarate, un om nou!

  Raportează
 • postat de Sandu Luni, 02 Decembrie 2019 17:05 5.13.131.*** Link la comentariu
  4
  5

  Alo Primaria! Faceti un gard frumos la sediul ala de Politie, ca doar este vorba despre orasul nostru! Arata ca si cum ar fi din Scanteiesti!

  Raportează
 • postat de Cetatean Luni, 02 Decembrie 2019 14:30 89.136.187.*** Link la comentariu
  1
  7

  Frumos,frumos! Dar apa si canalizare in judet cand "modernizam"? Gaze cand? Nu mai zic de restul chestiilor ca lista e lunga.
  Bune dotarile, daroricum la Galati dreptatea se cam face cu pumnul,imi pare rau sa recunosc asta dar, pe strada mi-e cam frica sa merg, cu tot cu dotarile Politiei, Ambulantei si la ce mai este.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.