UPDATE. Troleibuzele 104, înlocuite cu autobuze

UPDATE. Troleibuzele 104, înlocuite cu autobuze

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
3 comentarii

Primăria municipiului Galați informează că troleibuzele care asigură traseul 104, înlocuite cu autobuze duminică dimineaţă, vor reintra în circulație începând de luni dimineață, după remedierea avariei care a survenit la o conductă aparținând operatorului Apă Canal.

Avaria s-a produs pe strada Prelungirea Brăilei, în dreptul blocului H, din cartierul Țiglina 3, iar echipe ale Apă Canal au izolat perimetrul și au rezolvat problemele apărute, susţine administraţia locală.


Troleibuzele care asigură traseul 104 au fost înlocuite cu autobuze în această dimineaţă, anunţă Primăria municipiului Galaţi. Măsura a fost luată în urma unei avarii survenite la o conductă aparţinând operatorului Apă Canal.

Avaria s-a produs pe strada Prelungirea Brăilei, în apropierea blocului H, din cartierul Ţiglina 3, unde echipe ale Apă Canal au izolat perimetrul şi acţionează pentru remedierea situaţiei.

Astfel, pentru siguranţa circulaţiei s-a luat măsura înlocuirii troleibuzelor cu autobuze care pot ocoli astfel zona unde se intervine, precizează Biroul de presă al Primăriei al municipiului Galaţi.

Citit 4848 ori Ultima modificare Luni, 09 Decembrie 2019 00:41

3 comentarii

 • postat de DOGARU IOAN Luni, 09 Decembrie 2019 15:20 86.124.202.*** Link la comentariu
  3
  5

  In Micro 20 autobuzele 29 si 105 ajung unul pe ora. Daca tot nu mai aveti autobuze mai bine reintroduceti cascarabeyele. Vorba aia! Inainte era mult mai bine.......Or sa-mi zica unii....Comunistule! Si vor face turturi asteptand autobuze Transurb. Primarule ai facut-o de oaie!

  Raportează
 • postat de Bonito .Fost santierist Duminică, 08 Decembrie 2019 18:05 92.12.96.*** Link la comentariu
  0
  5

  @Mihai gachi astia de la santier nu au facut greva nici cand a fost luată grupa de munca si acum o sa iesiti la pensie odată cu frizerul ,Nu o sa faca in veci greva pentru niste autobuze care nu sunt sau nu vin la timp .Cred ca nu stii cu cine lucrezi acolo .

  Raportează
 • postat de Mihai gachi Duminică, 08 Decembrie 2019 13:08 89.136.7.*** Link la comentariu
  2
  23

  Pe traseul 24 cand băgați autobuze noi si sa respecte programul am întârzieri la munca șefii nu-i intereseaza de transport facem lipsuri la munca pana ne da afară remediată problema ca sare șantierul in greva ati adus autobuze noi unde sunt

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.