Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
3 comentarii

Demarate în 2019, reparațiile curente şi resistematizarea urbană a străzii Brăilei, executate de Asocierea Tancrad- Citadina 98 - Romsit Construct, ar trebui să fie gata, conform Biroului de Presă al Primăriei Galaţi, în luna aprilie a acestui an. Deocamdată, au început intervenţiile și pe al patrulea segment al arterei. „Lucrările, de la Păpădie până în zona Trei Star, implică refacerea completă a trotuarelor și a carosabilului. De asemenea, vom amenaja parcările, stațiile de autobuz și spațiile verzi.În final, una dintre cele mai importante străzi din oraș va avea o nouă înfățișare”, declară, într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Ionuţ Pucheanu. Totodată, a fost lansată o licitaţie pentru achiziţia unui sistem de irigații automatizat ce va fi dimensionat pentru scuarul central din strada Brăilei, tronsonul cuprins între bulevardul George Coșbuc şi Potcoava de Aur. Este vorba despre o suprafață de aproximativ 6.994 mp şi o lungime de aproximativ 950 ml, se arată în datele licitaţiei. Valoarea totală estimată a contractului este de 192.000 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare expiră pe 5 februarie 2020.
 

Citit 2180 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2020 17:42

3 comentarii

 • postat de Galatean Miercuri, 29 Ianuarie 2020 06:01 5.13.195.*** Link la comentariu
  1
  2

  In 2011-2012 fostul primar a bagat bani in artera dinspre Ultimul Leu-Centru ,asfaltare ,borduri etc ,bani cheltuiti , azi actualul primar darama ce a pus ,,fostul,,si intr-un fel e bine dar banii in cei noua ani sau papat destul de bine , ma intreb ce suma de bani a costat toate astea in 2011-2012 de nu a tinut cat trebuia stiind ca garantia asfaltarii arterei a avut cca 5 ani pina in anul 2016-2017?

  Raportează
 • postat de Maxim Marți, 28 Ianuarie 2020 11:12 188.24.203.*** Link la comentariu
  0
  3

  De la banci in jos spre Mazepa s-a mai luat un metru de trotuar.

  Trotuarul de-a lungul strazii Brailei devine din ce in ce mai ingust, se merge din ce in ce mai greu pe jos, trebuie sa negociezi prin unele locuri cine trece primul prin locul ingust, nu mai au loc doua perechi de oameni sa treaca in acelasi timp in sensuri diferite.

  Inteleg nevoia de a largi strazile dar ... asta e pretul? Cam mare!

  Raportează
 • postat de pieton Luni, 27 Ianuarie 2020 10:31 78.96.59.*** Link la comentariu
  4
  23

  Si totusi, cine explica misterul de pe str. Brailei , tronsonul intre str. Frunzei si Inelul de Rocada, unde pe partea parcului Closca nu s-a realizat nimic (zero lucrari de modernizare ).
  Pe str.Siderurgistilor, unde s-a bagat de putina vreme o conducta de gaze, carosabilul a inceput sa formeze gropi acolo unde s-a pus conducta si s-a astupat ,,profesionist,, .

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro