Garaje demolate în zona I.C. Frimu (VIDEO)

Garaje demolate în zona I.C. Frimu (VIDEO)

Evaluaţi acest articol
(20 voturi)
4 comentarii

„Fără garaje în cartierul I.C. Frimu. Scăpăm de bateriile de garaje și din apropierea Școlii nr. 12 și a blocului N3A, unde deținătorii acestora au fost anunțați deja să elibereze terenul. În locul garajelor vom face noi parcări, vom amenaja aleile de acces și spațiile verzi”, anunţa, la începutul acestei luni, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.
Imaginile primite de la gălăţeni confirmă eliberarea zonei din spatele blocurilor R de construcţiile provizorii care nu-şi mai au locul în oraş.
Aşa cum aţi putut afla din ziarul „Viaţa liberă”, municipalitatea identificase, la începutul anului, 491 de construcţii cu destinaţia garaj care ar urma să fie desfiinţate în primul semestru. În zona I.C. Frimu construcţiile vizate de buldozere sunt localizate pe strada Călugăreni colţ cu strada Olăneşti, în zona blocului S7A, lateral anexă Şcoala Nr. 12, şi în zona blocului N3A.

Citit 4151 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 12:33

4 comentarii

 • postat de dan Duminică, 22 Martie 2020 12:55 86.125.20.*** Link la comentariu
  0
  2

  Costurile acestor demolari ar trebui sa-i revina cui a emis autorizatiile de construire. Stiti ce suprafata totala acopereau aceste nenorocite garaje ridicate contra "gratis" ? 17 ha.

  Raportează
 • postat de Un contribuabil Sâmbătă, 21 Martie 2020 17:54 82.79.132.*** Link la comentariu
  1
  14

  Asa cum am mai spus si alta data este un lucru foarte bun, din nou spor la treaba si la mai multe locuri de parcare care sunt atat de necesare!

  Raportează
 • postat de Dani Sâmbătă, 21 Martie 2020 15:57 93.122.251.*** Link la comentariu
  1
  6

  Poate le darmati si pe cele din Micro 21 din fata si spatele blocului D 6

  Raportează
 • postat de Ion Sâmbătă, 21 Martie 2020 07:41 188.24.230.*** Link la comentariu
  10
  5

  “În locul garajelor vom face noi parcări, vom amenaja aleile de acces și spațiile verzi”, anunţa, la începutul acestei luni, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

  Cand anume? In ce data?

  In dreptul blocului N3 arata ca dupa razboi. Moluz, amestecat cu pamant, cu fier beton. Un pericol pentru copii!  Imi pare rau ca nu pot atasa poza.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro